Internet banking bt24 – Tutorial

Internet banking bt24 cunoscut si sub numele de serviciu bancar online sau home banking, este un sistem de plata electronica care permite clientilor unei banci, in cazul nostru, banca transilvania sa efectueze o serie de tranzactii financiare prin intermediul site-ului web oficial al institutiei sau prin aplicatie.


Aplicatia de internet banking sau site-ul web se va conecta de obicei la sistemul bancar, la baza de date a bancii, si va ofera acces la datele dumneavoastra de la banca, la depozite, credite, permisiunea de a face plati astfel oferind o comoditate foarte mare, economisirea de timp in venirea la sucursala so confortul de a face in permanenta tranzactii bancare de acasa sau de oriunde va aflati.

Internet banking bt24 oferit de Banca Transilvania va ofera servicii bancare personale si corporative care va ofera caracteristici de vizualizarea soldurilor in conturile dvs, obtinerea de extrase, verificare tranzactiilor recente, transfer rapid de bani intre conturi si efectuarea platilor.


Accesare Internet Banking BT24 de pe PC

1.Accesati www.google.ro


2.Scrieti bt online in casuta de cautare de la motorul google.ro

internet banking bt24


3.Accesati primul link oferit


4.Ajungeti in pagina de autentificare de la bt online

5.Introduceti numele de utilizator si parola oferita de banca transilvania


internet banking bt24-login

6.Dupa apasarea butonului CONTINUA,o sa primiti un mesaj pe telefonul mobil cu un nr care trebuie introdus pentru confirmare


7.Introduceti nr primit si apasati pe OK

Daca ai urmat pasii, si ai introdus corect toate datele oferite de banca, trebuie sa te afli in aplicatia BT Online unde poti face urmatoarele operatiuni:


  • Vizualizare rapida conturi, depozite credite
  • Operatiuni cu : plati intre conturi, catre alte bani,plata utilitati, depozite plati programate, western union, plati sms/mail
  • Stare tranzactii Pachet tranzactii de semnat Tranzactii in asteptare
  • Credite:Istoric plati Grafic de rambursare Restante
  • Carduri:Vizualizare card Istoric card SMS Alert Transfer puncte STAR
  • Fonduri de investitii
  • Reincarcare cartele telefonice
  • Servicii Online
  • Actiuni:Vizualizare cotatii online Cont demoCreare cont BT-Trade online
  • Profilul meu:Setari Jurnal activitate Reguli semnatura Vizualizare drepturi Gestionare dispozitive mobile

Transilvania vine si cu doua aplicatii pentru telefoanele mobile(eu folosesc android,) pe care le puteti descarca din Magazin Play.

Prima aplicatie se numeste Banca Transilvania sau Bt24 iar aplicatia nr 2 se numeste BtPay.

Daca accesati https://play.google.com/store/apps ,si cautati dupa Bt24 sau BtPay o sa vedeti urmatoarele rezultate

aplicatii internet banking bt241.Aplicatia BT24 sau Banca transilvania vine cu urmatoarele:

Prin intermediul aplicatiei pentru Android de la Banca Transilvania ai la indemana informatii bancare: simulator de credite, simulator de depozite, harta interactiva a unitatilor si ATM-urilor BT, convertor valutar, contact si cele mai recente stiri.
In plus, poti sa iti gestionezi in mod eficient conturile proprii, avand acces la majoritatea operatiunilor bancare pe care le poti initia online, inclusiv plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare.


2.Aplicatia BTPay vine cu urmatoarele

Inregistreaza-te in aplicatia BT Pay, lansata de Banca Transilvania, completand urmatoarele informatii: numarul de telefon, data nasterii si detaliile cardurilor BT pe care le doresti sa fie incluse in aplicatie, in format digital, pentru a plati cu ele contactless.
Pentru a utiliza aplicatia e nevoie ca in prealabil sa iti setezi o metoda de securitate pe telefon (pin, pattern, amprenta, etc.)

Ce poti face cu aplicatia BT Pay? Multe:

• Platesti cumparaturile cu telefonul alegand oricare dintre cardurile BT inscrise in aplicatie. E simplu, rapid si fara comision;
• Trimiti bani catre cine doresti sau poti solicita sa ti se trimita bani cand ai nevoie. Tot ce trebuie sa stii pentru transfer este numarul de telefon al persoanei catre care/de la care este transferul de bani;
• Poti transfera bani intre conturile cardurilor tale BT;
• Poti vedea istoricul tranzactiilor cardurilor cuprinse in BT Pay si cati bani mai ai pe cardul BT. Daca ai si card de credit BT, poti afla inclusiv sumele lunare de plata si cate puncte de loialitate STAR ai acumulate, pentru a le folosi ulterior la alte cumparaturi. Totul, in timp real;
• Primesti in exclusivitate oferte ale partenerilor STAR si ale BT.

btpay-app


http://www.zintego.com

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment