Verificare parfum online dupa cod

Doresti o verificare parfum?

Inainte sa cumperi un parfum de pe anumite site-uri, cel mai bine este ca sa verifici parfumul dupa cod, poti face asta prin verificare online pe anumite site-uri de specialitate.
Desi este mai probabil sa gasiti un parfum fals/fake in timp ce cautati pe la tarabe, prin piata, ori pe la vechituri,oamenii mai ales de cand cu pandemia, cauta parfumuri pe diverse site-uri.Cumpararea de parfumuri contrafacute nu numai ca te poate face sa te simti pacalit si trist, dar poate uneori sa fie si daunator pentru sanatatea ta.Cu toate aceasta, exista site-uri de specialitate care te ajuta sa depistezi un parfum fals chiar si cu cele mai de top copii.
Astazi incerc sa va ajut cu cele mai bune sfaturi pe care le-am citit si eu pe diverse bloguri,informatii de pe forumuri care va pot ajuta sa alegeti un parfum 100% autentic.


Verificare parfum original

Sunt diverse modalitati de a verifica originalitatea unui parfum dar iti spun sigur ca acesta trebuie sa fie vazut in primul rand de tine si nu pe un site.

1.Cumpara parfumuri de la vanzatori cu renume, gen Sephora, pentru a evita achizitionarea unui parfum contrafacut,intotdeauna cauta magazinele originale.Parfumurile autentice sunt vandute de obicei in magazinele universale.


2.Calitatea ambalaului trebuie sa fie un aspect foarte important si de care trebuie sa tine cont.Asigurati-va ca cutia este solida si ca eticheta este imprimata corect si fara defect.Incercati pe cat posibil sa cautati greseli de ortografie sau orice pata care ar putea fi lasata de o imprimanta neprofesionala.Acestea pot fi semene de un parfum contra facut.

Tine minte:Parfumurile originale nu pleaca nici macar cu un sigur defect din fabrica, orice defect il face sa fie trecut la rebuturi.


3.Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este mirosul parfumului.Un parfum autentic va avea un miros consistent care dureaza cateva ore.Daca mirosul dispare rapid sau miroase un pic diferit fara de ce sti tu, atunci este FALS.

4.Logo-ul firmei producatoare o sa fie imprimata pe sticla in cele mai multe cazuri.Verifica si acest aspect, urmareste ca sticla sa nu aibe imperfectiuni.

5.Fiecare parfum are un cod lot care identifica data si locul productiei.Acest cod poate fi verificat online pe site-ul producatorului.


6.Incercati sa obtineti un certificat de autenticitate.Daca un vanzator nu va poate oferi un certificat de originalitate, poate sa fie un semn ca parfumul este fals.

7.Daca cumparati parfumuri din bazare,piata sau colt de strada, va spun cu toata sinceritatea sa evitati acest lucru deoarece toate acestea sunt Fake-uri.


8.Pretul este un alt aspect in verificarea unui parfum.Daca el este prea mic, aveti toate sansele ca parfumul original sa nu mai fie original.Ramani intotdeauna la vanzatorii de renume, chiar daca pretul este mai mare, macar parfumul dvs o sa fie original si nu trebuie verificat dar si raportul calitate pret este pe masura asteptarilor.

Verificare parfum la magazin?
Ai ajuns intr-un magazin si vezi cateva parfumuri de vanzare?Cel mai simplu lucru este sa verific ambalajul.verificare-parfumParfumurile autentice, au de obicei un celofan destul de gros si perfect pliat, fara cusur.Daca gasiti un parfum fara celofan ori cu celofanul invelit necorespunaztor, asta poate insemna ca acel parfum sa fie contrafacut.
Ambalarea parfumului autentic are intotdeauna ambalajul impecabil, tineti minte acest lucru.
Ambalajul real este fabricat dintr-un carton de inalta calitate si este conceput pentru a proteja stica parfumului de posibile daune.De aceea, in interiorul cutiei exista o constructie speciala care mentine sticla de parfum la locul sau, fara ca aceasta sa aibe un joc ori sa fie mai mare ori mai mica.

Aceasta imagine de mai jos ne prezinta micile detalii:
verificare-parfum-real-fake
Inainte de a cumpara un parfum din asa zisele magazine, verificati sticl de parfum inainte de a o cumpara, deseori vedem parfumuri care par neobisnuit de asemanatoare ca aspect si miros cu unele parfumuri de desiger high-end.
Verificati culoare sticle de parfum.


Imaginea de mai jos ne prezinta o sticla de parfum originala si una fake.

Color of the perfume


Culoarea parfumului ori al sticlei de parfum, poate sa fie intotdeauna un semna ca parfumul este 100% autentic ori nu.
Un parfum autentic va acea o sticla de inalta calitate, cu o suprafata neteda si fina, iar copia o sa fie aspra si fara contur, dar atentie, sunt copie 99,99% de pe branduri, de aceea se face o verificare parfum de pe cod.
Un alt detaliu poate sa fie la capacul sticlei, pentru ca cel original este gandit si produs cu perfectiune, asadar daca inspectati temeinic un parfum fals, veti gasi o multime de imperfectiuni.
Sunt anumite magazin care vand parfumuri originale, dar totusi ai impresia ca acel parfum nu mai are exact acelasi miros?Asta inseamna ca acel parfum a fost tinut prea mult timp in magazie, a expirat termenul lui.

Cat timp parfumurile sunt fresh?

Unele produse trebuie utilizate intr-o perioada de timp specificata.Unele produse trebuie consumate dupa o perioada de timp limita de la deschidere(de exemplu 6 luni sau 12 luni)
Cosmeticele neutilizate in timp corespunzator isi pierd din prospetine si devin uscate.Producatorii sunt obligati sa puna data de expirare pe produsele a caror durata de valabilitate este mai mica de 30 de luni.
Parfumurile cu alcool – aproximativ 5 ani
Produsele de ingrijirea pielii – minim 3 ani
Machiaj – de la 3 ani la 5 sau mai mult.


Pentru a putea verifica un parfum online dupa cod accesati site-ul:

checkfresh.com

Checkfresh.com este un site unde puteti verifica un parfum dupa cod.
verificare-parfum-brand
1.Selectati brandul parfumului(eu am selectat Georgio Armani)
2.Scrieti codul parfumului la Batch code si click pe Check
3.Dupa cateva secunde, ori sa primiti daca codul este original sau nu.


 

verificare-parfum-original

 

Verifica un parfum si pe site-ul https://cosmetic.momoko.hk/

Cum se face o verificare parfum?

Pentru a face o verificare a unui parfum trebuie sa introduceti codul parfumului pe siteurile specificate in acest articol

Cum verifici un parfum?

Pentru a verifica un parfum, acceseaza site-uri specializate unde poti verifica cu cod de parfum

Se pot verifica coduri parfum?

Da, acele coduri trebuie introduse pe site-uri de verificare si o sa vedeti daca parfumul este original sau nu.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment