Verificare parfum online dupa cod


Doresti o verificare parfum?

Inainte sa cumperi un parfum de pe anumite site-uri, cel mai bine este ca sa verifici parfumul dupa cod, poti face asta prin verificare online pe anumite site-uri de specialitate.
Desi este mai probabil sa gasiti un parfum fals/fake in timp ce cautati pe la tarabe, prin piata, ori pe la vechituri,oamenii mai ales de cand cu pandemia, cauta parfumuri pe diverse site-uri.Cumpararea de parfumuri contrafacute nu numai ca te poate face sa te simti pacalit si trist, dar poate uneori sa fie si daunator pentru sanatatea ta.Cu toate aceasta, exista site-uri de specialitate care te ajuta sa depistezi un parfum fals chiar si cu cele mai de top copii.
Astazi incerc sa va ajut cu cele mai bune sfaturi pe care le-am citit si eu pe diverse bloguri,informatii de pe forumuri care va pot ajuta sa alegeti un parfum 100% autentic.
Verificare parfum la magazin?
Ai ajuns intr-un magazin si vezi cateva parfumuri de vanzare?Cel mai simplu lucru este sa verific ambalajul.verificare-parfumParfumurile autentice, au de obicei un celofan destul de gros si perfect pliat, fara cusur.Daca gasiti un parfum fara celofan ori cu celofanul invelit necorespunaztor, asta poate insemna ca acel parfum sa fie contrafacut.
Ambalarea parfumului autentic are intotdeauna ambalajul impecabil, tineti minte acest lucru.
Ambalajul real este fabricat dintr-un carton de inalta calitate si este conceput pentru a proteja stica parfumului de posibile daune.De aceea, in interiorul cutiei exista o constructie speciala care mentine sticla de parfum la locul sau, fara ca aceasta sa aibe un joc ori sa fie mai mare ori mai mica.


Aceasta imagine de mai jos ne prezinta micile detalii:
verificare-parfum-real-fake
Inainte de a cumpara un parfum din asa zisele magazine, verificati sticl de parfum inainte de a o cumpara, deseori vedem parfumuri care par neobisnuit de asemanatoare ca aspect si miros cu unele parfumuri de desiger high-end.
Verificati culoare sticle de parfum.

Imaginea de mai jos ne prezinta o sticla de parfum originala si una fake.


Color of the perfumeCuloarea parfumului ori al sticlei de parfum, poate sa fie intotdeauna un semna ca parfumul este 100% autentic ori nu.
Un parfum autentic va acea o sticla de inalta calitate, cu o suprafata neteda si fina, iar copia o sa fie aspra si fara contur, dar atentie, sunt copie 99,99% de pe branduri, de aceea se face o verificare parfum de pe cod.
Un alt detaliu poate sa fie la capacul sticlei, pentru ca cel original este gandit si produs cu perfectiune, asadar daca inspectati temeinic un parfum fals, veti gasi o multime de imperfectiuni.
Sunt anumite magazin care vand parfumuri originale, dar totusi ai impresia ca acel parfum nu mai are exact acelasi miros?Asta inseamna ca acel parfum a fost tinut prea mult timp in magazie, a expirat termenul lui.
Cat timp parfumurile sunt fresh?
Unele produse trebuie utilizate intr-o perioada de timp specificata.Unele produse trebuie consumate dupa o perioada de timp limita de la deschidere(de exemplu 6 luni sau 12 luni)
Cosmeticele neutilizate in timp corespunzator isi pierd din prospetine si devin uscate.Producatorii sunt obligati sa puna data de expirare pe produsele a caror durata de valabilitate este mai mica de 30 de luni.
Parfumurile cu alcool – aproximativ 5 ani
Produsele de ingrijirea pielii – minim 3 ani
Machiaj – de la 3 ani la 5 sau mai mult.

Pentru a putea verifica un parfum online dupa cod accesati site-ul:

https://www.checkfresh.com/

Checkfresh.com este un site unde puteti verifica un parfum dupa cod.
verificare-parfum-brand
1.Selectati brandul parfumului(eu am selectat Georgio Armani)
2.Scrieti codul parfumului la Batch code si click pe Check
3.Dupa cateva secunde, ori sa primiti daca codul este original sau nu.

 

verificare-parfum-original

 

Verifica un parfum si pe site-ul https://cosmetic.momoko.hk/

Cum se face o verificare parfum?

Pentru a face o verificare a unui parfum trebuie sa introduceti codul parfumului pe siteurile specificate in acest articol

Cum verifici un parfum?

Pentru a verifica un parfum, acceseaza site-uri specializate unde poti verifica cu cod de parfum

Se pot verifica coduri parfum?

Da, acele coduri trebuie introduse pe site-uri de verificare si o sa vedeti daca parfumul este original sau nu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *