Computer Virusat – Cum sa scapi de Virusi

Un program care ruleaza lent?sau o multitudine de ferestre pop-up aparute concomitent poate fi rezultatul unui virus de computer. Intalnint orice virus de computer de la malware la spyware poate fi un motiv de ingrijorare. Cu toate acestea, vestea buna este ca exista un proces scurt și ușor pentru a elimina cele mai multe viruși de calculator. In timpul acestui proces în cinci pași, Depanatorii computerului vă vor ghida prin acțiunile pe care trebuie să le efectuați pentru a efectua.


Cum stergi virusii din Computer Virusat?

1: INTRODUCEȚI MODUL DE SIGURANȚĂ
Pentru a intra în Modul de siguranță, accesați meniul Start și, în timp ce țineți apăsată tasta Shift, reporniți sistemul în Windows. După repornirea laptopului, selectați “Depanare” din meniul Recuperare Windows, apoi faceți clic pe “Opțiuni complexe”. Apoi accesați ‘Setări pornire’ și faceți clic pe ‘Repornire’.

Când laptopul repornește, selectați opțiunea ‘Safe Mode’. După ce intri în Modul de siguranță, accesul Wi-Fi este blocat.


2: ȘTERGEREA FIȘIERELOR TEMPORARE
În modul de siguranță, accesați meniul Start și căutați Curățare disc. După ce discul de căutare se încarcă, defilați în jos în lista de fișiere pentru a șterge și selectați fișiere temporare și selectați OK. Ștergerea fișierelor temporare va accelera software-ul anti-virus pe care sunteți pe cale să îl utilizați. În plus, poate șterge un virus ascuns în fișierele temporare.

3: DESCĂRCAȚI SOFTWARE-UL ANTI-VIRUS
Există două tipuri de software anti-virus:


Scaner în timp real: scanează pentru viruși de computer în fundal în timp ce utilizați
Scaner la cerere: utilizatorul inițiază scanări
Este esențial să aveți câte unul din fiecare instalat pe laptopul Dell. Descărcarea unuia dintre formularele software anti-virus va crește șansele de succes în identificarea oricărui virus de computer.

4: RULAȚI SOFTWARE ANTI-VIRUS
Rulați mai întâi scanerul la cerere. După finalizare, rulați scanerul în timp real. Majoritatea programelor antivirus vor elimina automat virusul computerului de pe hard disk-ul laptopului Dell. Cu toate acestea, unele programe vor indica pașii pentru a elimina manual virusul computerului.

5: RESTAURĂ PROGRAMELE DAUNATE
După finalizarea scanării antivirus, poate fi necesar să reinstalați toate programele care au fost deteriorate de virusul computerului. Urmați instrucțiunile furnizate de software-ul dvs. antivirus pentru a indica programele care au fost afectate.


SFATURI PENTRU ÎNTREȚINERE / PREVENIRE
În afară de rularea unei scanări antivirus pentru a identifica orice software rău intenționat sau infecție cu virus pe laptopul Dell. Iată câteva alte sfaturi pentru a evita confruntarea din nou cu această problemă:

Actualizați întotdeauna software-ul antivirus pentru a vă asigura că funcționează corect.
Faceți un efort pentru a face copii de rezervă ale fișierelor pe un hard disk extern o dată pe săptămână
Fiți proactivi evitând ferestrele pop-up sau e-mailurile potențiale rău intenționate de la adrese necunoscute
Instalați cele mai recente actualizări de software pentru Microsoft Windows
Acestia sunt pasii pentru a sterge virusii dintr-un Computer Virusat.
Spor
Ca si o mica paranteza, va pun o lista cu cele mai bune softuri impotriva virusilor.
Avast Free Antivirus.
AVG AntiVirus FREE.
Avira Antivirus.
Bitdefender Antivirus Free.
Kaspersky Security Cloud – Free.
Microsoft Defender Antivirus.
Sophos Home Free



Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment