Afla cum poti sterge un cont de Tik Tok

Inainte sa iti explic pasii necesari pentru a sterge ori dezactiva un cont de TikTok, trebuie sa sti urmatorul lucru.Toate videoclipurile, aprecierile primite si persoanele interesate sunt sterse.Acesta este un proces implementat de TikTok atunci cand stergi contul.


Sti cel mai important lucru este ca, niciodata nu o sa le mai poti recupera deoarece ele sunt sterse de pe serverele TikTok, si nu o sa mai ai acces la ele niciodata.

Asadar, este foarte important de stiut lucrurile mentionate in paragraful de mai sus, si trebuie sa confirmi acest lucru prin email.


Pasii necesari pentru a putea sterge ori dezactiva un cont de Tik Tok.

Deschide aplicatia Tik TOk

Atingeti pictograma de profil pe care o gasiti in dreapta jos a ecranului(are forma unei persoane)


Tik Tik stergere

Atingeti cele trei puncte din coltul dreapta sus pentru a deschide meniul de Setari.

 


Cautati dupa Confidentialitate si setari(settings and privacy)

stergere tik tok


Selectati Gestionati contul meu (account)

 tik tok


Mergeti in jos si selectati Stergeti contul( Dezactivate or delete account), aici avem doua variante, alegem cea dorita.

 


 

dezactivare tik tok

Eu am ales varianta Deactivate this account, deoarece doresc sa il reactivez inapoi.

dezactivare tiktok


Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a confirma dezactivarea contului dvs.
Rețineți că, odată ce vă dezactivați contul TikTok, toate datele dvs., inclusiv videoclipurile, aprecierile și urmăritorii, vor fi șterse și nu pot fi restaurate. Dacă vă răzgândiți mai târziu, va trebui să vă creați un cont nou.

Platforma TikTok ne spune totusi ca avem la dispozitie 30 de zile in care putem sa reactivam contul inainte ca totul sa fie sters de pe server.Asadar, platforma ne ofera un “ragaz” de 30 de zile in care putem sa reactivam contul daca ne-am razgandit si mai dorim sa folosim platforma.


Am incercat sa fac acest tutorial cat mai simplu si pe intelesul tuturor oamenilor, daca intampinati diverse dificultati, nu ezitati sa imi scrieti in comentarii si o sa va ajut cu cea mai mare placere.

Daca ti-a placut acest articol despre cum poti sterge cont tik tok, poti sa ii dai o distribuire pe retelele de socializare.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment