Windows 11 – Instalare – Download – Despre

Windows 11 a fost lansat!!!

Ei bine, windows 11 a aparut, o noua experienta de windows care ofera un spatiu calm si creativa pentru a va putea desfasura pasiunile in aceasta era a tehnologiei cu o experienta noua, adica windows 11.
Un design uimitor, o bara de meniu(Start) intinerita si noi modalitati de a va conecta cu oamenii, jocurile ori continutul preferat.
Windows 11Descoperiti noul Windows 11, lansat de Microsoft – explorati noile functii, verificati compatibilitatea si vedeti cum puteti face update de la windows 10 la windows 11.


Descoperiți noul Windows  și aflați cum să vă pregătiți pentru acesta. Explorați funcții noi, verificați compatibilitatea și vedeți cum să faceți upgrade la cel mai recent sistem de operare Windows.

Timp de joaca. Oricand.
Acest windows 11 duce jocurile la un nivel de top, un nivel nou, cu capacitati grafice care se bat cu realitatea, vezi in imaginile de mai jos cat de mult se apropie in fiecare zi aceste jocuri de top, care necesita si un windows de top cum este acest windows nou.
jocuri windows 11


Cerinte Windows 11

Minime:
Procesor 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee pe procesor compatibil pe 64 de biți sau System on a Chip (SoC)
Memorie 4 GB RAM
Stocare Dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mare
Firmware de sistem UEFI, capabil de încărcare sigură
TPM Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0
Cerinte Minime de Sistem
Placă grafică DirectX 12 compatibilă grafică / WDDM 2.x
Afișaj> 9 ”cu rezoluție HD (720p)
Conexiune la internet Cont Microsoft și conectivitate la internet necesare pentru configurarea pentru Windows 11 Home
Windows 11 Start Meniu
Start meniul din aceasta noua versiune de windows este un pic mai simpla ca si cea din win10, ea include:
Aplicatii fixe
Fisiere Recente
Posibilitatea de a opri sau porni aumite dipozitive


Dacă nu doriți ca pictogramele aplicației și meniul Start să fie centrate, există o opțiune pentru a le muta pe toate înapoi în partea stângă. Împreună cu modul întunecat disponibil și Windows XI începe să arate ca o versiune mai rafinată a Windows 10 decât ceva dramatic nou.

Cat costa updatarea de la windows 10 la windows 11?
Totul este gratuit.
Totusi, doar pc-urile care ruleaza ultima versiune de windows 10, adica 20H2 si care indeplinesc specificatiile mentionate mai sus, adica minime pentru a rula, vor putea face acest update.
Pentru a verifica ce versiune de update aveti apasati tasta Windows(dintre CTR si Alt) + R, iar in casuta scrieti winver, daca mu sti sa faci update, urmeaza acest tutorial despre windows update
Microsoft anunta ca dispozitivele(pc-laptop, etc) vor primi upgrade-uri automat in mod gratuit.Windows XI urmeaza sa fie lansat in faza finala in anul 2022, deci trebuie sa mai asteptam putin pana atunci.


Integrarea aplicatiei Android

Microsoft lanseaza si un magazin nou, numit Amazon AppStore – asadar aplicatiile android vor fi lansate in Windows XI si se pot instalat direct pe PC.Acest lucru nu spune decat ca noi, utilizatorii o sa fim placut surprinsi de aceasta noua si inovativa chestie despre cum fuzionam telefoanele, tabletele cu laptopul ori desktopul.


Desktop Virtual

De acuma, cu acest update de windows, puteti configura desktop-uri virtuale asemanatoare cu cele din Mac-uri, adica poti schimba intre mai multe desktop-uri simultan.Ai un desktop pentru serviciu, un desktop pentru jocuri, si un desktop pentru copii, un lucru super tare.Stiu ca si in windows 10 se poate face acest lucru, dar totusi este un pic mai greu de configurat.


Download Windows 11?

Acest windows o sa fie disponibil pe site-ul Microsoft , din prima zi de lansare, dar puteti face si direct update, dupa cum spuneam mai sus.Asadar, daca vrei sa descarci windowsul, odata lansat, intra pe microsoft si il poti descarca in format ISO.


 


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment