Windows 10 actualizează ștergând fișierele și cauzând erori Blue Screen

Facepalm: În aceste momente incerte, un lucru pe care ne putem baza încă este faptul că Microsoft lansează actualizări Windows care cauzează probleme masive pentru unii utilizatori. Un „remediu” recent creat de companie ar putea fi unul dintre cele mai grave, ducând la erori de ecran albastru al morții și ștergerea sau mutarea fișierelor.
Microsoft a lansat Windows 10 KB4549951 pe 14 aprilie pentru a introduce mai multe corecții de securitate, dar, așa cum se întâmplă adesea, o serie de utilizatori au descoperit că a introdus mai multe probleme decât corectează.


Ca de obicei, o mulțime de oameni au descoperit că nu au putut instala actualizarea deloc, iar unii care au continuat să funcționeze cu erori de pe ecranul albastru al morții. După cum a menționat Windows Latest, cele mai frecvente dintre acestea sunt:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
CRITICAL_PROCESS_DIED
ACPI_BIOS_ERROR
INACCESSIBLE BOOT DEVICE
MEMORY_MANAGEMENT
DPC_WATCHDOG_VIOLATION
Portcls.sys

Multe dintre ecranele albastre ale morții apar intermitent, necesitând o repornire a PC-ului, dar alți utilizatori se confruntă cu o buclă de erori BSOD, ceea ce înseamnă că computerul lor se blochează instantaneu la fiecare pornire.
blue screen of deathPe lângă aceste probleme majore, utilizatorii au raportat că fișierele sunt șterse sau mutate în alte dosare în urma actualizării. „Această actualizare este un dezastru. Mi-a șters fișierele, imaginile, documentele salvate în unitatea de sistem, precum și aplicațiile pe care le-am descărcat de pe Windows Store ”, a scris un utilizator. „Sistemul meu a fost actualizat automat pe 19 aprilie.


Am pierdut câteva fișiere Word importante ale universității mele. Și un folder. Am privit dosarele temporare și am încercat să dezinstalez actualizarea, dar acestea nu apar ”, a spus un alt utilizator furios al Windows 10. Nu toată lumea se confruntă cu probleme cu actualizarea, dar cei care se ocupă sunt sfătuiți să o dezinstaleze.
Microsoft nu a comentat rapoartele, dar nu va fi prima dată când compania publică o actualizare pentru a remedia problemele provocate de o actualizare anterioară.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.
Lasă un comentariu