Update Windows 10 Mai 2021 – Versiune 21H1

Microsoft lanseaza cel mai recent update de windows 10, adica Versiunea 21H1 utilizand un pachet de activare.
In versiunea 21H1, noile caracteristici vor ramane inactive pana cand o sa fie activate prin asa numitul pachet de activare, despre care am scris mai sus, sau un switch principal, rapid de instalat, prin care se activeaza caracteristicle windows 10 pentru versiunea 21H1.
Pachetul de activare este o optiune excelenta pentru instalarea unei actualizari, cum ar fi Windows 10, versiunea 21H1, pentru ca permite o actualizare de la versiunile 2004 sau 20H2 la cea mai recenta versiune lansata, cu o singura repornire, astfel reduce timpul de oprire a aclualizarii.Acest lucru permite dispozitivelor sa profite acuma de noi functii.


Daca un dispozitiv se actualizaeaza din Windows 10, versiune 1909 sau o versiune anterioara(1803, sau 1600) acest pachet de activare al actualizarii caracteristicilor te ajuta sa instalezi acest update rapid si in siguranta.
Daca doriti sa instalati noua versiune de windows 10, deschideti setarile Windows Update(vezi in pozele de mai jos)
Click dreapta pe Start.
windows-updateSelectam Update&Security
update-and-security
Click pe Check for updates
install-version-21h1


Dupa ce windowsul termina cautarea de actualizari, o sa vedem versiunea recenta.Pc-ul meu este la versiunea 20H2,si atunci la prima cautare de updates, imi apare cea mai recenta versiune lansata.
winver
Daca vrei sa afli, care este versiunea windowsului tau, faci in felul urmator
WindowsKey + R si in casutat de cautare scri:winver
winver-R
Nu ramane decat sa dam Download and Install Windows 10 Versiune 21H1.Dupa finalizare, o sa avem update windows 10 la zi.
Recomandam actualizarile de windows, ca sa nu aveti probleme cu virusii, probleme cu jocurile, errori gen GPU error, windows error, ori erori de directX.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.
Lasă un comentariu