Tutorial cum sa faci un nou user in Windows 10

In acest tutorial vreau sa va arat cum puteti crea un nou utilizator(user) in windows 10.Doresti sa creezi mai multi useri pe un anumit PC?Poti crea utilizatori cu drepturi limitate ori administratori de PC.


1.Deschidem control panel si selectam User Accounts

PS:Control panel in gasim foarte usor daca dam click pe Start si apoi scriem la tastatura Control Panel, apoi dam click pe prima aplicatie aparuta.(vezi in poza).


In Control panel putem intra si din Start-Settings si apoi control panel,ori direct din comanda cu Run…infine nu vorbim despre acest lucru acum,ramanem pe subiectul principal.

2.Dupa ce am intrat in User Accounts in Control Panel, dam click pe Manage Another Account.Aici vedem userul care este deja creat,la mine este administratorul cu Numele meu.(Cosmin), dupa care dam click pe Add New User in Pc settings.


3.Click pe add someone else on this PC.

4.Windows 10 a fost creat ca orice utilizator nou sa se conecteze la Microsoft intai, dar noi o sa sarim peste acest pas selectand jos de tot I don’t have this person’s sign-in information

5.In urmatoarea windowsul ne anunta ca trebuie sa cream un nou cont de utilizator pentru user, dar o sa sarim si peste acest lucru deoarece userul o sa fie folosit doar local, pe PC-ul nostru, scroll pana jos si apoi CLICK pe Add a user without a Microsoft account


6.In ultima faza vom crea userul dorin, trebuie sa aveti sus acest lucru:Create an account for this PC.

Who’s going to use this PC?


Aici trecem numele care dorim, eu am trecut BTIC, puteti pune orice nume, acesta apare cand ne conectam pe user.Trebuie sa punem si o parola cat de cat complexa,punem si 3 intrebari pentru securitate,  In case you forget your password (asta in caz ca pierdem parola de la user) si apoi apasam pe Next.

Dupa acest lucru, contul a fost creat.Puteti vedea si in poza de mai jos…Daca dam click pe Change account type putem selecta ce drepturi sa aibe acest user(Standard sau Administrator)


 

 


 

 

 

 


Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro

Leave a Comment