Cum dai share la un folder in retea windows 10

Daca vrei sa partajezi un fisier sau un folder catre un alt dispozitiv din reteaua locala, faceti o retea cu prietenii pentru a juca anumite jocuri,si vrei sa faci vizibil un folder de la tine din PC, pe acea retea, si sa fie accesat de toata lumea, urmeaza pasii de mai jos.
Transferul de fisiere intre dispozitive(doua sau mai multe pc-uri) necesita cateva modificari ale setarilor in PC-ul pe care se face partajarea.Acesta este un ghid pentru incepatori, in care va arat cum sa partajati un folder prin reteaua locala, cu sistem de operare windows 10(orice versiune de windows 10)
1.Faceti click dreapta pe folderul pe care doriti sa il partajati, si apoi click pe Proprieties
share-folder2.Click pe Sharing
sharing folder
3.Click pe Share , un pic mai jos, si selectam share with Everyone.


O va vedem ca folderul acum este partajat:
\\Cosmin-PC\Users\install\Desktop\Share Folder
Asa o sa arate cand link-ul spre folder, ori spre acel fisier este pregatit si poate sa fie accesat conform permisiunilor pe care le-ati setat voi.
share folder in retea
Dupa ce ati terminat de partajat si vreti sa intrati pe acel folder, pur si simplu copiati linkul in my documents si o sa aveti permisiunea de a intra.
folder-partajat


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment