techstar.ro

Screensaver windows 10

Daca nu sti sa schimbi screensaverul in windows 10, atunci te afli in locul potrivit.

Screensaver =  este un program de calculator care poate fi setat să pornească după o perioadă de inactivitate a utilizatorului (când părăsiți computerul). Acesta a fost folosit pentru prima dată pentru a preveni deteriorarea monitoarelor mai vechi, dar acum este folosit ca o modalitate de a preveni vizualizarea conținutului desktopului în timp ce utilizatorul este plecat.


 

De ce trebuie să am un economizor de ecran pe stația mea de lucru?

Dacă părăsiți stația de lucru și nu o securizați, puteți crește riscul de securitate pentru următoarele:


Alte persoane pot vedea conținutul desktopului sau pot utiliza computerul fără permisiunea dvs. Acest lucru poate duce la divulgarea neautorizată a informațiilor proprietare, sensibile sau confidențiale, ceea ce încalcă reglementările de conformitate și politicile de securitate ITS și pune securitatea colegiului în pericol, chiar dacă vizualizarea informațiilor sau utilizarea computerului este accidentală.
Persoanele fără scrupule pot utiliza computerul pentru a pătrunde, a încălca sau a accesa în alt mod alte resurse de informații sensibile sau confidențiale din rețeaua WCM. Deoarece sunteți responsabil pentru utilizarea contului dvs., este mai bine să vă securizați contul, astfel încât să nu fiți tras la răspundere pentru utilizarea abuzivă a acestuia.
WCM continuă să-și modeleze politicile după politica de securitate de referință dezvoltată de Oficiul de Securitate IT Ithaca în colaborare cu Consiliul de Securitate IT, compus din legături de securitate din unitățile campusului.

Pentru a schimba screensaver in windows 10 urmati pasii de mai jos:

Click dreapta pe desktop-ul dumneavoastra si apasai pe ultimul de jos, adica Personalize in cazul meu, deoarece windowsul este in limba engleza(Personalizare)Aici dam click in partea stanga pe LockScreen

lockscreen windows 10

Urmatoare este in Lock screen, mergem pana jos si gasim Screen Saver Settings, dam click pe el.setari screensaverDupa ce am ajuns in acest punct, nu trebuie decat sa selectam ce screensaver dorim pentru windows nostru.

Acolo unde scrie (None), selectam screensaver-ul dorit si apasam Preview pentru a vedea cum apare la noi pe calculator/laptop etc.

Aici avem si setarile de Power, pe doua planuri

1PowerSaver

2Balanced – acesta este recomandat sa il folositi.

select screensaver-windows 10

Eu am selectat screensaver-ul Bubble, dupa care am apasat Preview, iar acesta din poza de mai jos, este rezultatul.Voi puteti sa va jucati cu toate cele listate acolo, precum:

3DText – aici adaugati dvs un text care o sa apara pe ecran

Blank – pagina simpla(neagra)Bubbles – cel cu bule, selectat de mine, si asa mai departe.

Spor la teste.

bubbles-screen-saverVrei sa adaugi alt screensaver in windows 10?

Intra pe site-ul https://www.screensaversplanet.com/screensavers/windows

si de aici poti descarca sute de screensaver-uri pentru pc-ul tau.

Toate sunt gratuite

 

evomag.ro

Categorized in: