Recuperare parola facebook – GHID 2020

Pot recupera parola facebook?

Raspunsul este DA


Totusi, pentru a recupera o parola de facebook ai nevoie de anumite date,acces la adresa de email, pe care ai folosit-o cand ai creat acel cont de facebook la care vrei recuperare parola.

ATENTIE!!!

Recuperarea unei parole, la orice cont, nu neaparat facebook,se face prin resetarea ei, iar parola veche, setat de tine, o sa fie neaparat schimbata cu o parola noua, cu o parola complexa.Sfatul nostru este sa folosesti o parola complexa la facebook, pentru ca este din ce in ce mai atacat de anumite persoane.Foloseste o parola gen:!Parolafb?00.


Recuperarea parolei de facebook se face foarte usor si simplu.Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina www.facebook.com, si o sa vezi acolo Ai uitat parola?

Dam click, si mergem la urmatoarea etapa.


recuperare parola facebook


Aici trebuie sa introducem, ori adresa de mail ori nr de telefon.Atentie, trebuie introduse acele date pe care le-am folosit cand am creat contul de facebook.

1.Resetare parola prin adresa de email

gaseste contul de facebook


Daca alegeti recuperarea prin email, atunci introduceti emailul in casuta, si selectati cauta.

Vedeti mesajul primit de la facebook:


Cum doresti sa primesti codul de resetare a parolei?

O sa primiti in casuta de email, un link de la facebook, pe care il accesati si o sa va ajute sa schimbati parola veche, cu una noua.

parola facebook cont2.Resetare parola facebook  prin nr de telefon.

Daca ai selectat recuperare parola de facebook prin nr de telefon, iar acesta a fost gasit in baza de date facebook, atunci o sa primesti un sms pe mobil, pe care trebuie sa il introduci in casuta afisata de facebook, iar apoi o sa treci la pasul urmator, adica la resetare parola.

facebook mobil


Tinteti minte!!!

Niciodata facebook, nu o sa va ceara prin email, ori prin mesaj, sa va schimbati parola, acele mesaje fishing, sunt de la persoane dubioase(Hackeri) care doresc sa sparga cat mai multe conturi de facebook, sa acceseze datele dvs, si sa va faca rau.

Niciodata nu da-ti click pe link-uri inutile,pastarati browserul curat,adresa de mail curata, blocati adresele de mail care va trimit spamuri.

Acesta a fost tutorialul, sper sa va fie de folos.

Hack parola facebook – Sparge Parola de Facebook

Multa lume incearca in ultima perioada, cautarile conform google keywords tool, sunt de ordinul miilor:

cum se sparge o parola de facebook?

cum sparg o parola la facebook

spargere cont facebook?

Parola ta de facebook nu o poate afla nimeni, nici macar facebook nu o stie, deoarce parolele sunt criptate in baza de date.

Asadar, nu incercati soft-uri, tooluri, ori orice chestie pentru a sparge parola unui cont.Toate sunt virusi pentru a afla datele dumneavoastra.

 


 

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro


Leave a Comment