Online whatsapp – setari modul invizibil

WhatsApp este o aplicatie populara de mesagerie mobila care permite utilizatorilor sa trimita mesaje text, sa efectueze apeluri vocale si video, sa partajeze fotografii si documente si multe altele. Poate fi folosit atat pe dispozitive Android si iOS, cat si pe computere desktop prin WhatsApp Web. Aplicatia foloseste o conexiune la internet pentru a trimite si a primi mesaje, astfel incat poate fi folosita pentru comunicarea online.


Online whatsapp invizibil

Nu exista un mod oficial „invizibil” pe WhatsApp, cu toate acestea, puteti aparea offline pentru persoanele de contact dezactivand starea de „vazut ultima data” din setarile aplicatiei. Acest lucru va impiedica ceilalti sa vada cand ati fost ultima data online. In plus, puteti dezactiva notificarile si puteti pune telefonul in modul Nu deranja.

O alta modalitate de a aparea offline pe WhatsApp este sa va deconectati de la aplicatie. Acest lucru va va impiedica sa primiti notificari si mesaje, iar persoanele de contact nu va vor vedea starea dvs. online. In plus, puteti dezactiva si functia „Cititi chitante” din setarile aplicatiei. Acest lucru ii va impiedica pe ceilalti sa vada cand le-ati citit mesajele.


O alta optiune este sa utilizati o aplicatie sau o extensie din magazinul de aplicatii care va permite sa va programati starea WhatsApp, aceasta aplicatie va va permite sa va programati starea pentru a fi „offline” in anumite momente ale zilei cand nu doriti sa fiti deranjat.

Va rugam sa retineti ca este posibil ca aceste metode sa nu functioneze 100% din timp, iar oamenii pot inca sa spuna cand sunteti online daca vad ca scrieti sau primesc o notificare cand ati raspuns la un mesaj.


Citeste si : Cum sa instalezi whatsapp pe telefon ori calculator

Setari Online Whatsapp

In WhatsApp, puteti accesa setarile atingand pictograma cu trei puncte din coltul din dreapta sus al ecranului (pe Android) sau mergand la „Setari” in coltul din dreapta jos al ecranului (pe iOS).

Meniul de setari va permite sa personalizati diferite aspecte ale aplicatiei, cum ar fi:


Cont: unde va puteti schimba numarul de telefon, adresa de e-mail, fotografia de profil si starea.
Chat-uri: unde puteti personaliza setarile legate de chat, cum ar fi backup pentru chat, descarcare automata media, dimensiunea fontului si imaginile de fundal.
Notificari: unde puteti activa sau dezactiva notificarile pentru mesaje noi, apeluri si chaturi de grup si puteti personaliza tonul de notificare si vibratia.
Utilizarea datelor si a stocarii: unde puteti vizualiza datele de utilizare, utilizarea stocarii si folderele media.
Securitate: unde puteti activa criptarea de la capat la capat si puteti configura verificarea in doi pasi pentru contul dvs.
Confidentialitate: unde va puteti personaliza ultima vizualizare, fotografia de profil si vizibilitatea starii, chitantele de citit si cine va poate adauga in grupuri.
Limba: unde puteti schimba limba aplicatiei.
Este important sa retineti ca unele dintre optiunile de setari pot fi diferite in functie de versiunea aplicatiei.

Ascunde status online si citirea mesajelor pe Whatsapp Online

Pentru a ascunde starea WhatsApp Online urmeaza pasii de mai jos:


Deschideti aplicatia si accesati meniul „Setari”.

Online Whatsapp invizibil

Selectati Cont sau direct Confidentialitate – dupa caz


Confidentialitate Whatsapp

In sectiunea „Stare”, puteti alege cine va poate vedea actualizarile de stare selectand urmatoarele:

Setari pentru whatsapp

  • Toata lumea
  • Contactele mele
  • Contactele mele cu exceptia(adaugati persoanele pe care doriti sa le blocati sa nu vada starea online-offline)
  • Toata lumea
Setare whatsapp invizibil
Online whatsapp

Acest lucru va va permite sa controlati cine poate vedea cand ati fost ultima data activ pe WhatsApp.


O alta modalitate mai simpla este sa mergeti la Stare(Status) – in partea de sus unde ai Chats Status Calls

Whatsapp Online Setari

Cum sa va ascundeti starea online in WhatsApp de pe un computer

Dupa ce ai dat la status mergi la cele trei puncte din dreapta sus a aplicatie si selecteaza Starea confidentialitatii (Status privacy) iar acolo o sa gasesti toate setarile pe care le-am expus mai sus.

Pentru a va ascunde starea online in WhatsApp de pe un computer, va trebui sa utilizati caracteristica WhatsApp Web. Iata pasii pentru a face acest lucru:

Deschide WhatsApp pe telefon si acceseaza meniul atingand cele trei puncte din coltul din dreapta sus.


Selectati WhatsApp Web din meniu.

Utilizati telefonul pentru a scana codul QR afisat pe ecranul computerului.


Odata scanat codul QR, contul tau WhatsApp va fi conectat pe computer.

Pentru a va ascunde starea online, accesati din nou meniul de pe telefon si selectati Setari > Cont > Confidentialitate.

Sub optiunea „Vazut ultima data”, selectati „Nimeni” pentru a ascunde starea dvs. online de toata lumea.

Inchideti fila WhatsApp Web sau browserul de pe computer si sunteti acum invizibil.

Nota: Acest lucru va ascunde starea dvs. online numai in timp ce utilizati WhatsApp Web pe computer. Daca utilizati WhatsApp pe telefon, starea dvs. va fi vizibila pentru ceilalti.

Pot discuta in timp ce apar offline pe WhatsApp?

Da, puteti aparea offline pe WhatsApp, in timp ce puteti discuta cu altii. Pentru a face acest lucru, puteti dezactiva starea „Ultima vazut” si „Online” din setarile WhatsApp. Acest lucru ii va impiedica pe altii sa vada cand ati fost ultima data activ in aplicatie si daca sunteti online in prezent. Cu toate acestea, retineti ca oamenii vor putea vedea in continuare ultima data cand ati deschis aplicatia.

In plus, puteti utiliza si „Modul Avion” de pe dispozitiv pentru a aparea offline pe WhatsApp. Cand activati Modul Avion, acesta va dezactiva toate conexiunile wireless de pe dispozitiv, inclusiv Wi-Fi si datele celulare. Acest lucru va impiedica WhatsApp sa se conecteze la internet si sa arate starea dvs. online. Puteti apoi sa deschideti WhatsApp si sa discutati cu altii in timp ce sunteti in continuare offline. Dupa ce dezactivati modul Avion, mesajele dvs. vor fi trimise si livrate.

Este demn de remarcat faptul ca, desi veti aparea offline pentru altii, acestia va vor putea trimite mesaje si, daca aveti notificari activate, acestea vor fi livrate pe dispozitivul dvs.


Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro

Leave a Comment