Top jocuri fara internet pentru telefonul mobil

Atunci cand te afli in anumite zone in care nu exista internet disponibil, iar tu nu poti sta pe site-uri de socializare sau sa conversezi pe telefonul tau mobil, exact atunci o sa cauti un joc pe care sa il poti juca fara conexiune la internet.Stim ca daca trebuie sa astepti ceva o perioada mai mare de timp si nu ai conexiune la internet, ori este intr-un avion sau tren care trece prin zone unde nu exista semnal, atunci poti juca cateva jocuri pe telefon fara internet.


Jocuri fara INTERNET pentru telefon mobil Samsung si iPhone

1.Chrome DINO

Dino este un joc cu un dinosaur care alearga in care trebuie sa evitati obstacolele aparute de-a-lungul jocului si sa faceti un punctaj cat mai mare posibil.Dino este un joc similar cu Flappy Birds doar ca este pe sol si nu in aer cu acea pasare super cunoscuta.

Pentru a intra in joc, deschideti Google Chrome pe telefonul mobil, iar apoi scrieti in bara de cautare urmatoarul text:


chrome://dino

jocuri fara internet chrome dino


2.Opera Operius

Operius este un joc offline pentru Opera GX creat de Mors pentru jocul Opera GX.

jocuri fara internet

Pentru a intra in joc, deschideti browserul Opera GX pe telefonul mobil, iar apoi scrieti in bara de cautare urmatorul text:


opera://operius

3.Let`s Surf

Jocul Let`s Surf este o versiune similara cu SkiFree doar ca este offline.Din punctul meu de vedere este cel mai dragut joc offline pe care il poti testa


Deschizi browserul Edge si in bara de cautari scrieti urmatorul text:

edge://surf


joc fara internet edge

4.Firefox Unicorn Pong Game

Deschideti browserul Firefox


In coltul din dreapta sus o sa aveti 3 linii

Click pe More Tools

Customize toolbar

Trageti acolo toate elementele barei de instrumente, cu exceptia unuia, in caseta Meniu de supraincarcare, ca in captura de ecran de mai jos. Spatiul flexibil este singurul element din bara de instrumente pe care nu trebuie sa-l trageti in caseta Meniu de supraincarcare.


unicor

6.Faceti clic pe butonul mic unicorn pe care ar trebui sa-l vedeti apoi in partea de jos a filei Personalizare Firefox. Acum va incepe jocul Unicorn Pong.


firefox unicor game

5.Vivaldi Arcade Game

Vivaldi este un browser excelent plin de cateva functii noi pe care nu le obtineti in Chrome. Browserul respectiv are un joc incorporat sub forma Vivaldia. Vivaldia este un alergator fara sfarsit in stil cyberpunk in care controlezi o bicicleta futurista inarmata cu arme. Formatul sau de joc este similar cu Dinosaur Game, dar Vivaldia are imagini si sunet mai bune decat oferta Chrome.

Daca nu aveti deja Vivaldi, descarcati programul de instalare al browserului respectiv de pe linkul site-ului de mai jos.

Daca introduceti vivaldi://game in bara ULR a lui Vivaldi si apasati Enter, va porni Vivaldia. Apasati butonul stang al mouse-ului cand vedeti mesajul „Click to Play”. Apoi apasati butonul Space pentru a incepe sa jucati Vivaldia.

Vivaldi browser game

Jocuri Fara Internet din Magazin Play

Aceste jocuri sunt fara internet si sunt disponibile doar pentru Samsung sau telefoanele care au sistem de operare Android.

Jocurile trebuie descarcate din Magazin Play si instalate pe telefonul mobil inainte sa le puteti juca offline/fara internet.

 1. Minecraft
 2. Grand Theft Auto: San Andreas
 3. Monument Valley
 4. Terraria
 5. Stardew Valley
 6. Limbo
 7. Mini Metro
 8. Alto’s Odyssey
 9. Machinarium
 10. Crashlands
 11. Monument Valley 2
 12. Reigns
 13. Final Fantasy VI
 14. Kingdom Rush Origins
 15. Roller Coaster Tycoon Classic
 16. Thomas Was Alone
 17. This War of Mine
 18. Don’t Starve
 19. Shadowrun: Dragonfall
 20. The Room Three

Concluzie despre Jocuri fara Internet

Toate cele 5 jocuri listate mai sus sunt pentru browser si pot fi jucate pe orice sistem de operare compatibil cu browserele(Windows,MAC,Android,iOS etc).Adica puteti sa jucati jocurile mai sus mentionate pe Laptop,tableta,PC sau orice telefon un pic mai destept(adica smartphone).


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment