Instalare Yahoo Mail – Instalare Gmail

Instalarea unui server de mail pe telefonul mobil este foarte simpla, poti instala yahoo mail, ori gmail direct din Google Play GRATUIT
Toate acestea sunt oferite de cel mai puternic motor de cautare din lume prin site-ul GooglePlay(un site cu milioane de aplicatii pentru telefon mobil).
Yahoo Mail – Organized Email
Instalare Yahoo Mail Organized Email permite instalarea mai multor conturi de Email gen AOL, Gmail si mail-uri yahoo.
Adăugați contul Gmail, Outlook sau AOL și păstrați totul într-un singur loc. Setările personalizate, culorile și notificările fac ușoară păstrarea conturilor separate.


Caracteristici preferate:

Folosiți orice adresă de e-mail
Nu faceți celelalte căsuțe de intrare gelatinoase. Adăugați contul Gmail, Outlook sau AOL și păstrați totul într-un singur loc. Setările personalizate, culorile și notificările fac ușoară păstrarea conturilor separate.


Dezabonați-vă
Mergeți și dezabonați-vă de la mesajele spam și nedorite pe care nu doriți să le vedeți în căsuța de e-mail. Yahoo Mail afișează toate listele de e-mail la care sunteți abonat pe un singur ecran și face mai ușor să renunțați la o singură atingere.

Vizualizarea atașamentelor
Căutați acel document de la acea persoană? Sau, o fotografie de la brunch acum trei duminici? Nu vă panicați, este chiar aici. Vedeți toate fotografiile și fișierele atașate într-o singură vizualizare ușoară.


Personalizare
Mesaje primite, atmosfera ta. Personalizați bara de navă de jos cu folderele și vizualizările care vă interesează cel mai mult. Apoi, alegeți sunete, teme personalizate, glisați pentru a adăuga propria dvs. aromă și a dezabona căsuța de e-mail.

Vedere de călătorie
Călătoriți fără stres. Această vizualizare vă păstrează toate informațiile de zbor într-un singur loc organizat. Actualizările inteligente, de la modificări de poartă la întârzieri și anulare, vor apărea instantaneu în aplicație, așa că, odată ce vă faceți check-in, puteți verifica waaaaaay out.

Vizualizare oferte
Expiră astăzi? Provocare acceptată. Vedeți ofertele din căsuța de e-mail într-o singură vizualizare rapidă sau activați permisiunile de localizare pentru a vedea o hartă a ofertelor din apropierea dvs. și pentru a primi notificări în timp real în timp ce intrați în magazinele preferate.


Vizualizare produse alimentare
Câștigă la alimente, de fiecare dată. Adăugați cardurile de fidelitate ale magazinului alimentar pentru a salva cupoanele care vor fi aplicate automat la plată. Pentru a economisi și mai mult, consultați toate ofertele din zona dvs. și salvați-le în lista dvs. de cumpărături.

Oamenii văd
Vedeți numai e-mailurile de la persoanele dvs. preferate. Ignorați roboții.


Vizualizare chitanțe
Gata cu chitanțele mototolite în buzunar. Găsiți-le bine organizate în căsuța de e-mail.

Sunete + notificări
Alegeți dintre mai multe categorii de notificări, alerte sonore personalizate și setări vizuale – astfel veți primi mementourile de care aveți nevoie. Și niciuna nu o faci.


Accesibilitate
Prezintă teme cu contrast ridicat, redimensionare dinamică a textului și optimizate pentru utilizare cu cititoarele de ecran VoiceOver. În plus, folderele din partea de jos a Mesajelor primite permit utilizatorilor de tehnologie de asistență să navigheze cu mai puțin efort.

Stocare de 1000 GB
Nu-ți poți vedea întreaga lume fără spațiu de călătorie. Descărcați aplicația și nu va trebui să ștergeți niciodată amintirile pentru a primi din nou e-mailurile.


Instalare Yahoo Email


Pentru a putea instala Yahoo Mail, accesati pagina ACEASTA de pe telefonul mobil, si Click pe Install
Instalare yahoo mail app aduce un plus pentru dumneavoastra.Puteti sa cititi mailuri foarte repede, din mai multe conturi, puteti seta notificari la telefon de fiecare data cand primiti un email, si puteti trimite mailuri foarte rapid si usor.Sport la instalare

Instalare aplicatie GMAIL

instalare gmail app

Gmail este o aplicație de e-mail ușor de utilizat, care vă economisește timp și vă menține mesajele în siguranță. Primiți mesajele instantaneu prin notificări push, citiți și răspundeți online și offline și găsiți rapid orice mesaj.
Cu aplicația Gmail primiți:
Gmail este o căsuță de e-mail organizată – Mesajele sociale și promoționale sunt sortate în categorii, astfel încât să puteți citi mai întâi mesajele de la prieteni și familie.
Gmail promite mai puțin spam – Gmail blochează spamul înainte de a ajunge în căsuța de e-mail pentru a vă menține contul în siguranță și fără probleme.
Gmail ofera 15 GB spațiu de stocare gratuit – nu va trebui să ștergeți mesajele pentru a economisi spațiu.
Asistență pentru mai multe conturi – Utilizați atât adresele Gmail, cât și cele non-Gmail (Outlook.com, Yahoo Mail sau orice alt e-mail IMAP / POP) chiar din aplicație.
instalare gmail aplicatieInstaleaza aplicatia Gmail de AICI (CLICLK)

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment