Cum salvez Pozele mele din telefon in Google Foto

Stim cu totii ca majoritatea oamenilor, fac multe fotografii cu telefonul mobil.Facem foarte multe fotografii atunci cand suntem cu familia, cu prietenii, ori atunci cand calatorim sau cand sarbatorim ceva eveniment, asadar telefoanele noastre sunt incarcate cu sute de poze pe care dorim sa le pastram cat mai in siguranta posibil.O modalitate foarte buna de a face acest lucru este sa salvam aceste poze pe Google Foto, deoarece ofera o modalitate convenabila si sigura de a organiza si stoca in siguranta imaginile noastre digitale.In acest articol doresc sa vorbim mai multe despre Google Foto si cum puteti sa stocati aceste poze in contul de Google.


Pasul 1: Descărcați aplicația Google Foto

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați aplicația Google Foto pe smartphone-ul dvs. Această aplicație este disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android și poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play Store. După ce ați descărcat aplicația, conectați-vă cu contul dvs. Google sau creați unul nou, dacă nu aveți deja unul.

salvati pozele


Pasul 2: Configurați backupul automat

După ce te-ai conectat la aplicația Google Foto, vei avea opțiunea de a configura backup automat pentru fotografiile tale. Aceasta înseamnă că fiecare fotografie pe care o faci cu telefonul tău va fi salvată automat pe Google, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la încărcarea manuală a imaginilor. Pentru a configura backupul automat, accesați setările aplicației și selectați „Backup și sincronizare”. De acolo, puteți alege dacă să încărcați fotografii numai prin Wi-Fi sau, de asemenea, prin date celulare și dacă să includeți videoclipuri în backup.

Pasul 3: Salvati pozele din telefon pe Google

Acum că ați configurat backupul automat, orice fotografii noi pe care le faceți cu telefonul dvs. vor fi salvate automat pe Google. Dar ce zici de fotografiile pe care le-ai făcut deja și le-ai stocat pe telefon? Pentru a salva aceste fotografii pe Google, pur și simplu deschideți aplicația Google Foto și selectați fotografiile pe care doriți să le încărcați. Puteți face acest lucru atingând lung o fotografie pentru a o selecta sau selectând mai multe fotografii simultan. După ce ați selectat fotografiile pe care doriți să le încărcați, atingeți butonul „Încărcați” din partea de jos în centru a ecranului. Aceasta va începe procesul de încărcare, iar fotografiile dvs. vor fi salvate pe Google.


Pasul 4: Organizați-vă fotografiile în Google

Unul dintre lucrurile grozave despre utilizarea Google Foto pentru a vă salva fotografiile este că oferă instrumente puternice de organizare. Vă puteți organiza fotografiile după dată, locație sau chiar după persoane și obiecte care apar în imagini. Pentru a accesa aceste instrumente de organizare, accesați fila „Albume” din aplicația Google Foto. De acolo, puteți să creați albume noi și să adăugați fotografii la ele, sau puteți lăsa Google să creeze albume pentru dvs. pe baza conținutului fotografiilor dvs. De asemenea, puteți căuta anumite fotografii folosind cuvinte cheie sau răsfoind prin biblioteca dvs. de fotografii.

Concluzie

Salvarea pozelor din telefonul  dvs. pe Google este o modalitate excelentă de a le menține în siguranță și accesibile și este ușor de realizat cu aplicația Google Foto. Urmând pașii prezentați în această postare, puteți configura backup automat pentru fotografiile dvs., puteți încărca fotografiile existente pe Google și puteți organiza biblioteca de fotografii într-un mod care să aibă sens pentru dvs. Deci data viitoare când faci o fotografie cu telefonul tău, poți fi sigur că este stocată în siguranță în cloud, gata pentru a o accesa oricând vrei.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment