5 Cele mai bune instrumente pentru a edita un fișier PDF

PDF este un format popular pentru partajarea fișierelor. Dar știi să editezi un PDF? Acești editori PDF ar trebui să acopere toate nevoile dvs,acest format de fișier poate fi complicat. Sigur, fiecare browser poate deschide un PDF în aceste zile — dar știți cum să editați fișiere PDF?
1. Smallpdf (Web)
Small PDFDacă trebuie să editați gratuit un PDF online, Smallpdf este instrumentul de utilizat. Aplicația este gratuită pentru uz personal, chiar dacă o versiune Pro este disponibilă pentru utilizatorii de putere.


Editorul vă permite să adăugați și să eliminați text, precum forme și imagini. Puteți încărca PDF-uri direct de pe computer sau puteți trage fișiere direct din Google Drive și Dropbox. Toate încărcările la aplicația web folosesc criptare SSL.

După ce ați făcut modificările, descărcați noul fișier pe computer.


Smallpdf vine și cu o extensie Chrome. Vă permite să editați, să îmbinați, să împărțiți, să comprimați și să convertiți PDF-uri direct din browser.
Pentru mine este unul simplu, usor de folosit si foare folositor,nu ezitati sa incercati.

2. Adobe Acrobat Pro (Windows, Mac, Android, IOS)
adobe-acrobat-pro
Dacă aveți de-a face cu zeci de PDF-uri în fiecare zi, poate ca parte a activității sau a studiilor dvs., ar putea merita să plătiți pentru o aplicație premium de editare a PDF.


Liderul clar al pieței este Adobe Acrobat Pro. Poate edita text și imagini în PDF, completează formulare, poate compara două versiuni ale unui PDF pentru diferențe, poate converti scanările în documente PDF căutabile și chiar poate valida PDF-uri pentru standardele ISO. Versiunea Pro aduce, de asemenea, funcții avansate de editare pentru cele două aplicații mobile.

Adobe Acrobat Pro costă 14,99 USD / lună.(aproximativ 61 de lei)
3. Adobe Acrobat Standard (Windows)
De asemenea, Adobe oferă un mod mai ieftin de a edita un document PDF sub forma Acrobat Standard.

Poate cea mai notabilă diferență este disponibilitatea platformei. Spre deosebire de Acrobat Pro, care acceptă toate principalele sisteme de operare desktop și mobile, Acrobat Standard este disponibil doar pe Windows.


Veți pierde, de asemenea, unele dintre funcțiile mai avansate, cum ar fi validarea ISO, comparațiile PDF și conversiile de scanare. Vă păstrați capacitatea de a crea PDF-uri, de a exporta fișierul în Word, de a edita text și imagini, completați formulare și partajați PDF-uri cu alți utilizatori pentru urmărirea activității.
4. ILovePDF (Web)Love PDF


Ca și SmallPDF, iLovePDF este un instrument gratuit pentru a edita un PDF online. Editorul PDF face doar o parte dintr-o suită mai mare de instrumente PDF care include convertoare PDF, un timbru filigran PDF, o retragere de parole PDF și chiar un instrument de reparare PDF pentru fișiere corupte.


Editorul nu este avansat ca aplicație plătită, dar poate totuși face elementele de bază. Editorul PDF acceptă text, imagini și forme. Puteți modifica fontul, culoarea textului și dimensiunea oricărui text nou adăugat.

Puteți încărca PDF-ul pe care doriți să îl editați de pe computer, Google Drive și Dropbox.


Dacă trebuie să efectuați multe conversii între PDF și diferitele formate Microsoft Office, poate doriți să luați în considerare achiziționarea software-ului desktop pentru companie, mai degrabă decât să vă bazați pe aplicația web. Costă 9 dolari / lună.
5. PDF-XChange Editor (Windows)
pdf-exchange
PDF-XChange Editor este o aplicație desktop pentru Windows. Este mult mai bogat în funcții decât aplicațiile web gratuite, dar nu are aceeași povară financiară ca software-ul Adobe.

Aplicația este liberă să descarce și să folosească, atât timp cât sunteți pregătit să acceptați un mic „Created with PDF-XChange Editor” în colțul tuturor PDF-urilor pe care le editați.


Editorul vă permite să adăugați text, comentarii și adnotări, să adăugați filigrane și imagini și să creați noi forme care pot fi redactate. Puteți utiliza, de asemenea, PDF-XChange Editor pentru a semna documente fie cu RC4 40/128 biți, fie cu criptare AES 128/236 biți.

Combinarea paginii și redactarea documentelor este acceptată și există un instrument de recunoaștere a caracterelor optice pentru extragerea textului din documentele scanate și fotocopiate.

Leave a Comment