YouTube TV adauga audio 5.1 pe Google TV, Android TV și Roku

In urma cu aproape un an, YouTube TV a anuntat planuri de a adauga suport pentru sunet surround 5.1 pentru pachetul sau de streaming TV. Cand am vorbit cu directorul de produse YouTube, Neal Mohan, la inceputul acestui an, pe The Vergecast, despre noile functii care vor fi lansate pentru platforma, el ne-a spus ca va ajunge in curand. Acum, este aici pentru mai multe dispozitive, inclusiv cel mai recent Chromecast cu Google TV.


Compania a anunțat ca, pe langa suportul de sunet surround existent anterior pe Chromecast si televizoare traditionale fabricate de Vizio, LG sau Samsung, experienta audio captivanta este difuzata pe Google TV, Android TV și Roku.

Potrivit unei pagini de asistenta pentru YouTube TV, dacă aveți o configurație hardware compatibilă și programul pe care îl vizionați este disponibil cu audio 5.1, acesta ar trebui să se pornească automat. Dacă vizionați ceva și nu sunteți sigur dacă apare, o modalitate de a verifica este să deschideți fereastra numită corect „Statistici pentru tocilari” pentru a vedea dacă puteți găsi AC-3/EAC-3 sub codecuri. secțiunea, care indică că vă aflați în feedul corect.


Sursa:theverge.com

youtubeSalut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu