Elon Musk ameninta ca va pune capat acordului cu Twitter

Musk ameninta ca va pune capat acordului cu Twitter din cauza lipsei de transparenta a datelor utilizatorilor.


Acest lucru a fost distribuit de Twitter, echipa a distribuit o scrisoare pe care a primit-o de la echipa juridica a lui Elon Musk prin care indica nemultumirea fata de informatiile oferite de companie cu privire la nivelul de SPAM si CONTURI FALSE,in serviciul sau.

Aceasta este aceeasi ingrijorare despre care Musk a postat pe larg cand a dat acordul de cumparare a plaformei Twitter care a fost incheiat la inceptului anului.


Musk consideră că „cea mai recentă ofertă” a Twitter oferă pur și simplu detalii suplimentare cu privire la metodologiile proprii de testare ale companiei, fie prin materiale scrise, fie prin explicații verbale, [ca] echivalent cu refuzul [lui] solicitărilor de date. ”, solicită pe care CEO-ul SpaceX și Tesla spune că va ajuta la „facilitarea evaluării spamului și a conturilor false pe platforma companiei”.

Ritmul în care Musk a trecut de la taxa cu capul întâi la forțarea Twitter să accepte oferta sa, evaluând compania la 54,20 USD pe acțiune, la atacarea companiei, a conducerii sale și a datelor referitoare la utilizatorii non-umani a fost rapid – și, mulți au speculat, indică faptul că dorința lui de a nu finaliza afacerea la prețul convenit. De când acordul a fost forțat să existe, valoarea acțiunilor de tehnologie a scăzut în mare măsură, făcând tranzacția să pară mai scumpă odată cu trecerea timpului.


Acum avem, de la echipa lui Musk, o amenințare clară că ar putea merge dacă nu obține mai multe informații. Indiferent dacă cerințele lui Musk sunt de bună-credință, vă lăsăm pe seama dvs. Dar situația ridică o enigmă interesantă. Dacă Twitter dorește să-l oblige pe Elon Musk să plătească la prețul convenit, poate să cedeze și să distribuie mai multe date. Dar dacă o face, ce îl împiedică pe Musk să posteze pe reteaua de socializare Twitter despre informațiile dezvăluite? Scrisoarea sa spune că „va respecta, desigur, restricțiile prevăzute în secțiunea 6.4, inclusiv asigurându-se că oricine care examinează datele este obligat să respecte un acord de nedivulgare”, dar ia cineva această afirmație în serios?

 


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment