WhatsApp a inceput testarea de a trimite pana la 100 de imagini

Selectați testeri beta WhatsApp pe iOS pot trimite acum până la 100 de imagini simultan, conform unui instrument de urmărire a funcțiilor.
WhatsApp a început să dezvolte posibilitatea de a partaja un număr mai mare de fișiere imagine simultan într-un chat, unor testeri beta. Serviciul de mesagerie deținut de Meta a fost, de asemenea, observat lucrând la o actualizare pentru a permite partajarea imaginilor de înaltă calitate prin chat-uri sau fotografii pentru a-și păstra calitatea originală. Compania a fost raportată anterior că lucrează la o actualizare similară pentru aplicațiile sale Android și iOS, iar acum se pare că lucrează și la aceeași versiune pentru desktop, potrivit unui raport.

Versiuni Whatsapp

Funcția de urmărire a funcțiilor WABetaInfo raportează că firma lansează WhatsApp versiunea beta 23.3.0.75 pentru iOS, care le permite unor testeri să partajeze până la 100 de fișiere media simultan. Aplicația le-a permis utilizatorilor să partajeze până la 30 de fișiere media simultan într-un chat.
Numărul mai mare de funcție de partajare a fișierelor este acum disponibilă pentru unii testeri beta WhatsApp, iar platforma se așteaptă să o lanseze și altor utilizatori în curând. Postarea adaugă că unii utilizatori pot obține această abilitate după actualizarea la versiunea 23.3.0.73 sau 23.3.0.74.

WhatsApp comprimă în prezent imaginile trimise în chat-uri pentru a economisi spațiu și lățime de bandă. Imaginile trimise prin WhatsApp își pierd calitatea și detaliile. Ca urmare, utilizatorii preferă să trimită imagini în format document pentru a păstra calitatea originală. Formatul, însă, nu oferă o previzualizare.


Spre deosebire de capacitatea de a trimite o sută de imagini la un moment dat, caracteristica de a trimite imagini fără nicio compresie sau reducere a calității, este încă în curs de dezvoltare și nu este disponibilă pentru testare în acest moment, potrivit WABetaInfo. Cu toate acestea, postarea a distribuit o previzualizare a funcției menționate.

whatsapp


Tu ce parere ai despre acest lucru?

sursa:gadgets360.com


sursa imagini:pixabay.com

whatsapp transfer


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.
Lasă un comentariu