Cat costa Spotify Premium in Romania in anul 2023

Spotify este o platforma digitala pentru muzica si streaming video unde poti accesa o gama larga de melodii si albume dar si podcasturi si videoclipuri pe care le puteti transmite in flux pe diverse dispozitive cum ar fi un computer, telefon mobil sau orice dispozitiv inteligent.


Platforma ofera, de asemenea, diverse recomandari de muzica personalizata bazata pe activitatea ta de ascultare, astfel permitandu-ti sa iti creezi liste de redare, sa distribui/partajezi muzica cu prietenii si sa descoperiti impreuna continut noi din listele de redare.

Platforma Spotify ofera doua versiuni:


1.Spotify gratuit: unde o sa vedeti anunturi cu reclame

2.Spotify premium:versiunea fara reclame si redare offline dar si alte beneficii care bineinteles, contra unei taxe lunare.


Costul exact pentru Spotify Premium vi-l pot spune exact doar pentru Romania, deoarece pentru celelalte tari nu am incercat si preturile pot varia in functie de regiune si tara, uneori pot avea si diverse promotii disponibile.Pentru a afla concret informatii despre pretul pe platforma, cel mai bine vizitati site-ul din tara dvs si verificati cat costa versiunea premium.

Cat Spotify Premium in Romania?

Pretul pentru abonamentul spotify premium in romania este de 25.00 RON/Luna

Poti sa incerci premium timp de o luna gratuit, cu anulare inainte de termen.


spotify premium

Beneficii Spotify Premium

Spotify Premium este versiunea platita, fara reclame, a serviciului de streaming de muzica Spotify. Cu Spotify Premium, te poti bucura de urmatoarele beneficii:


Streaming fara reclame: ascultati muzica fara intreruperi de la reclame.
Redare offline: descarcati melodii, albume si liste de redare pentru a le asculta offline.
Sari nelimitate: sariti peste cate melodii doriti, fara a fi limitat.
Streaming de inalta calitate: redati melodii in flux la calitate inalta, cu sunet mai bun si compresie mai mica.
Acces la continut exclusiv: obtineti acces la podcasturi exclusive, sesiuni live si alt continut care nu este disponibil in versiunea gratuita.
Spotify Premium este disponibil pentru o taxa lunara, iar costul variaza in functie de regiune si tara. Puteti verifica cele mai recente preturi vizitand site-ul web Spotify si selectand tara dvs. Cu Spotify Premium, va puteti bucura de o experienta de streaming muzicala mai buna si mai neintrerupta pe Spotify si puteti accesa continut exclusiv care nu este disponibil pentru non-abonati.

Spotify gratuit

Asistenta publicitara: ascultati muzica cu reclame.
Redare aleatorie: Redati melodii in ordine aleatorie din listele de redare selectate.
Sari limitate: sariti peste un numar limitat de melodii pe ora.
Calitate standard: redati in flux melodii la calitate standard.


Foto:pixabay.com

Leave a Comment