Twitter a suferit o intrerupere dupa ce Elon Musk a facut schimbari majore.

Twitter a rezolvat o problemă care a provocat o întrerupere pe scară largă miercuri devreme (ora Pacificului), potrivit instrumentului de monitorizare web DownDetector. Site-ul s-a comportat ciudat timp de peste cinci ore pentru mulți utilizatori.


Dacă Twitter nu se încarcă bine pentru tine, nu ești singur. Zeci de mii de utilizatori se plâng că nu pot accesa rețeaua socială deținută de Elon Musk, văzând în schimb zeci de mesaje de eroare ciudate. Unii sunt întâmpinați cu o pagină goală, în timp ce alții sunt deconectați de la serviciu fără niciun motiv aparent, au spus aceștia. Mulți utilizatori au spus, de asemenea, că nu au putut să-și vadă răspunsurile, să răspundă la tweet-uri sau să urmărească subiectele în tendințe.

Twitter


Într-un tweet, Musk a spus că firma a introdus „modificări semnificative în arhitectura serverului backend” și că aceasta ar trebui să facă ca Twitter să se simtă „mai rapid”.

Twitter a arătat, de asemenea, „limită de depășire a ratei” unor utilizatori miercuri (ora Pacificului), sugerând că serverele sale nu au putut face față solicitărilor primite. Hashtag-ul #TwitterDown este în tendințe pe platformă.


Întreruperea, care pare să afecteze utilizatorii internaționali din Marea Britanie, Canada, Germania, Italia și India, a început în jurul orei 16:00. Ora Pacificului. Serviciile de monitorizare web de la terțe părți, inclusiv NetBlocks și DownDetector, au confirmat primirea de rapoarte de la utilizatori. DownDetector a spus că marea majoritate a plângerilor sugerează că Twitter se confruntă în mare măsură cu o problemă pe desktop.

Mulți nu pot, de asemenea, să acceseze TweetDeck, un serviciu de la Twitter axat pe utilizatorii puternici. NetBlocks a adăugat, de asemenea, că incidentul „răspândit” nu are legătură cu „întreruperile sau filtrarea internetului la nivel de țară”.

Twitter


Musk a achiziționat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari la sfârșitul lunii octombrie. El a căutat să reducă cheltuielile Twitter eliminând mii de angajați, dintre care mulți au lucrat pentru a menține infrastructura serviciului. Musk s-a concentrat, de asemenea, pe a face experiența Twitter mai rapidă pentru utilizatori, eliminând codul bloat din serviciu.

sursa:techcrunch.com


imagini:pixabay.com


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment