Just dance este cel mai in voga joc printre adolescenti si copii

Jocul Just Dance este dezvoltat si publicat de compania Ubisoft.Acest joc video a fost lansat in anul 2009 pe Wii in America de Nord, Europa si Australia.


Ce este Just Dance?

Just Dance este o serie de jocuri de ritm dezvoltat si publicat de Ubisoft. Just Dance este un joc video de dans bazat pe miscare pentru mai multi jucatori, fiecare joc incluzand o colectie de melodii clasice și moderne, fiecare cu propriile sale coregrafii de dans.

Ce trebuie sa faci in Just Dance?

Just Dance 2023


In timpul fiecarei melodii, jucatorii oglindesc un dans interpretat de dansatori pe ecran, urmand miscari care apar ca imagini în coltul din dreapta jos al ecranului si sunt premiati pentru acuratetea lor.

In plus, exista miscari de aur in care jucatorii trebuie sa faca o ipostaza sau sa termine cea mai grea mișcare din dans pentru a castiga puncte bonus. Jucatorii primesc ranguri in funcție de cat de bine se descurca. In funcție de joc si de sistemul pe care se joaca, jocul poate fi jucat fie cu controlere de miscare, fie cu dispozitive de cameră (cum ar fi telecomanda Wii și Kinect), fie folosind o aplicație descarcata pe un telefon mobil smart pe orice dispozitiv inteligent.


Jocul poate fi jucat de pana la sase jucatori simultan pe console din a opta si a noua generatie, precum și pe versiunea pentru PC a Just Dance 2017 și versiunea Stadia a lui Just Dance 2020 pana la Just Dance 2022, cu suport pentru un gamepad si o tastatura folosita pentru a naviga prin meniuri.Just Dance 2023

Aceasta exclude rutinele Dance Crew pentru utilizatorii Kinect pentru versiunea Xbox One, precum si utilizatorii Wii Remote pentru versiunea Wii U si utilizatorii PlayStation Move pentru versiunile PlayStation 4 și PlayStation 5, care sunt limitate la patru jucători. Consolele din generația a saptea si versiunile Wii U de la Just Dance 4 la Just Dance 2015 si versiunea Wii U de Just Dance 2019 sunt, de asemenea, limitate la patru jucători.

Just Dance Editia 2023

Lansat luna trecuta, mai exact pe  22 noiembrie 2022,si acest joc face furori printre copii si adolescenti. Just Dance 2023 nclude piese de la Justin Timberlake, Bruno Mars, Dua Lipa, Ava Max, BTS, Taylor Swift si altii. Este ultima parte anuala a seriei, tot continutul viitor fiind adăugat la joc prin actualizari online.Just Dance 2023


Pret Just Dance 2023

Pretul jocului este de 189 de lei si poate sa fie folosit pe PlayStation 5, Nintendo Switch si Xbox Series X|S.

Acest joc nu este disponibil si nu ruleaza pe Xbox ONE.


Just Dance 2023 Altex

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro


Leave a Comment