TOP 10 aplicatii care te ajuta sa scrii corect

Daca utilizati ortografie, gramatica sau punctuatie, va rugam sa nu va faceti griji! Multe aplicatii va pot ajuta sa imbunatatiti abilitatile de scriere. In acest articol, vom discuta primele 10 aplicatii care vizeaza sa va ajute sa scrieti corect. Aceste aplicatii folosesc algoritmi avansati pentru a analiza scrierea si a oferi sugestii pentru imbunatatirea sintaxei, ortografiei si structurii. Indiferent daca sunteti un student, un profesionist sau o persoana care doreste sa -si imbunatateasca abilitatile de scriere, aceste aplicatii vor fi cu siguranta utile.


In cazul in care doriti sa scrieti corect in limba romana, exista numeroase aplicatii care va pot ajuta. Aceste aplicatii va permit sa corectati textul astfel incat sa fie gramatical corect, ceea ce este important pentru a oferi o experienta de citire placuta si intelegere usoara.

Lista aplicatii scriere

1.Grammarly

Editați și corectați-vă gramatica, ortografie, punctuația și multe altele cu ajutorul asistentului personal de scriere, al verificatorului gramatical și al editorului.


Tastatura Grammarly și corectorul vă permit să scrieți clar, cu încredere și fără greșeli în toate aplicațiile dvs. Funcțiile avansate, cum ar fi instrumentul de sinonime, vă ajută să vă îmbunătățiți vocabularul, cuvintele de verificare ortografică și să vă îmbunătățiți scrisul – de la e-mailuri la postări pe rețelele sociale.

Verificator gramatical și editor – cum funcționează?


1. Pur și simplu descărcați aplicația Grammarly și activați Grammarly în setările tastaturii.
2. Puteți ajusta aspectul tastaturii pentru o experiență personalizată – alegeți deschis sau întunecat, chenarele tastelor, rândul de numere și multe altele.
3. Acum ești gata de plecare! Pur și simplu începe să tastați în orice aplicație. Grammarly vă va verifica fiecare cuvânt, gramatica, ortografia și punctuația, vă va sugera sinonime și vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare.

grammerly

Descarca din Magazin Play


2.Hemingway Editor

Hemingway Writer Walkthrough este ghid și informații despre Hemingway Editor. Aplicația Hemingway este un editor care evidențiază și corectează gramatica, fluența și structura propoziției pentru a vă ajuta să citiți și să arate mai bine scrisul. Este un instrument de autoeditare care vă permite să scrieți mai concis.

Descarca Hemingways


3.ProWritingAid

Cu aplicația noastră, există ghiduri cuprinzătoare și diagrame interactive pentru a vă ajuta să obțineți cunoștințe despre cum să utilizați ajutorul și funcțiile prowritingaid.

Caracteristici cheie:
-> Demonstrații video tutorial
-> Funcția de căutare
-> Întrebări frecvente și răspunsuri
-> Furnizați mai multe articole


Cu ghid pentru ajutor de scris profesionist, vei avea tot ce ai nevoie pentru a-ți planifica următoarea aventură. Fie că cauți ceva distractiv de făcut în soluția ta, aplicația noastră te acoperă.

Descarca ProWriting


4.Ginger Software

Scrieți mai bine și mai rapid cu ajutorul asistentului de scriere bazat pe inteligență artificială de la Ginger, în care peste 8 milioane de utilizatori au încredere.

Ginger corectează toate tipurile de greșeli, de la gramatică și ortografie până la punctuație și sintaxă, cu o acuratețe de neegalat.

Îmbunătățește-ți scrierea cu Rephraserul nostru magic și sporește-ți vocabularul cu sinonime integrate.

Tastați sau inserați textul, iar aplicația va detecta peste 100 de tipuri de greșeli și va sugera corecții pe care le puteți valida cu un singur clic.


Partajați textul corectat cu încredere prin e-mail, SMS sau salvați-l pentru mai târziu.

Descarca Giner


5.LanguageTool

LangTool este un front-end pentru programul de corectare open source LanguageTool. Găsește erori de ortografie și, de asemenea, probleme gramaticale.

Alegeți dintre mai mult de zece limbi diferite, introduceți un text de verificat și programul îl va trimite serverului LanguageTool pentru verificare. Cuvintele sau expresiile greșite sunt evidențiate și sunt oferite sugestii de corectare.

Descarca

6.WhiteSmoke

AI Grammar Checker pentru engleză
– Verificați-vă oricând greșelile gramaticale și de ortografie.

Indiferent dacă scrieți lucrări academice în limba engleză, corectați e-mail-uri la locul de muncă, scrierea de afaceri sau scrisul social, AI Grammar Checker vă poate ajuta prin corectarea erorilor gramaticale în timp real și să vă asigurați că mesajul dvs. este clar și fără greșeli.

Caracteristici principale:

Corectare automată a gramaticii engleze
Indiferent dacă sunt scrise greșit cuvinte, fraze inexacte, timpuri greșite ale verbelor, inconsecvențe subiect-predicat sau punctuație, AI Grammar Checker poate corecta eficient și precis diferite tipuri de greșeli de ortografie și gramaticale pentru dvs.

Descarca Aplicatia

7.AutoCrit

⭐ Caracterele și cuvintele contează, vezi ce ai creat dintr-o singură privire
Tendința de numărare a cuvintelor în ultimele 7 zile
Widget plutitor care arată numărul
Litere CJK acceptate

⭐ Adăpost de cărți sau Manager arbore de fișiere, la alegerea dvs
Setați imaginea de copertă pentru cartea dvs
Operare în vrac acceptată
Recunoaște automat numărul capitolului și sortează

⭐ Modul întunecat, teme colorate și personalizare
Inspirația merge întotdeauna bine cu noaptea
Teme colorate și GRATUITE

Importați imaginea de fundal preferată

Descarca AutoCrit

8.Scribens

CORRECTOR DE ORTOGRAF EFICIENT Correctorul nostru de ortografie vă va permite să produceți documente de înaltă calitate, fără erori de ortografie. Eficiența, puterea, dar și posibilitățile de integrare ale Scribens îl fac instrumentul ideal pentru corectorii în limba engleză, engleză și franceză.

Scribens este un instrument educațional simplu și distractiv. Fiecare eroare detectată este asociată cu o explicație a regulii gramaticale. Consultați regulile detaliate.

CORECTARE GRAMATICĂ AVANSATĂ Verificatorul nostru gramatical vă va permite, de asemenea, să îndepliniți cerințele gramaticale: participii trecute, conjugări, acord etc.

Accesați Scribens de pe orice computer din lume: acasă, la serviciu, în tren etc.

Descarca Scribens 

9.Reverso

Reverso este instrumentul all-in-one care vă oferă traduceri de înaltă calitate și vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile lingvistice fără probleme. Este magie și este gratuit.

Profesorii sau traducătorii, studenții sau profesioniștii în afaceri, începătorii sau cursanții avansați folosesc Reverso pentru a-și îmbogăți vocabularul și pentru a citi, scrie și vorbi cu mai multă acuratețe și încredere.

Reverso Context se bazează pe datele colectate din milioane de texte multilingve din viața reală, calculate cu algoritmi puternici de „date mari” și tehnici de învățare automată. În acest fel, ne asigurăm că vă bucurați de cele mai precise și relevante rezultate, precum și de o experiență de învățare personalizată nevoilor dumneavoastră.

Descărcați aplicația Reverso și veți avea milioane de cuvinte și expresii la îndemână, cu traducerile lor în mai multe limbi. Tastați sau rostiți un cuvânt sau o expresie și găsiți traduceri corecte, ilustrate prin exemple de utilizare reală. Apoi, le puteți memora cu ușurință pe cele care sunt relevante pentru dvs. cu activitățile noastre de învățare.

Descarca aplicatia reverso

10.Diacritice

Elimina si adauga Diacritice Online

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment