Cum poti afla codul de abonat EON?

Daca si tu cauti codul de abonat de la compania EON, urmareste aceste metode de mai jos in care iti voi explica detaliat cum poti afla codul de abonat EON.Codul de abonat EON se regaseste pe orice factura primita.Daca nu ai primit nici o factura ori nu mai gasesti nici una dintre facturi, poti incerca urmatoarele optiuni:


Compania EON

E.ON SE este o companie energetica germana importanta, cu prezenta in mai multe tari din Europa, ce inregistreaza o cifra de afaceri de aproximativ 67,8 miliarde Euro si dispune de 80.000 de angajati. In anul 2003, E.ON a achizitionat Ruhrgas, o companie din domeniu, pe care a redenumit-o “E.ON Ruhrgas”.

Compania este furnizor de gaze si energie in Romania, si este printre cele mai cunoscute la noi in tara.Multa lume confunda EON cu ENEL deoarece ambele sunt furnizoare de energie.Eon este in principal furnizor de gaze iar Enel este furnizor de energie electrica.


1.Verifica site-ul EON

Acceseaza site-ul https://www.eon.ro/ iar apoi click pe Myline in bara de meniu

Cum poti afla codul de abonat EON


Autentificare in cont sau Creare cont sunt cele doua optiuni afisate iar acolo poti cauta informatii despre contul eon

Autentificarea se face cu adresa de email si parola

cod abonat eon


Dupa ce ai intrat in cont, o sa poti vizualiza orice factura iar acolo se regaseste si codul de client/abonat.

cod abonat eon in cont


 

2.Suna la relatii clienti EON si cere Codul de ABONAT

Poti apela serviciul pentru clienti EON si sa ceri informatii despre codul de abonat.


Operatorii din call-center iti vor solicita diverse informatii pentru a verifica daca esti cu adevarat detinatorul contului EON.

3.Verifica adresa de email si cauta Codul de abonat EON

Atunci cand ai creat un cont pe platforma EON, ai furnizat o adresa de email, verifica pe acea adresa emailuri in bara de cautare dupa cuvantul “EON”.


4.Verifica contractul EON

Atunci cand ai facut contract cu compania, ai primit un exemplar si tu, poti cauta in contract sa vezi daca se regaseste codul de abonat.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment