Samsung Galaxy Z Fold5 poate avea o schimbare uriasa

Samsung Galaxy Z Fold5 poate avea o schimbare uriasa pe partea de design.


Pliabilul Samsung – Galaxy Z Fold – s-a imbunatatit mult de la inceputuri, dar exista inca o cuta care este vizibila. Dar asta se poate schimba cu urmatorul pliabil – Galaxy Z Fold5, deoarece Samsung planuieste sa adopte un nou mecanism de balamale.
Naver, o publicatie sud-coreeana, raporteaza ca Samsung ar putea adopta balamaua „in stil picatura” pentru Galaxy Z Fold5, care este de asteptat sa fie lansat in cursul acestui an. Ce inseamna asta? Ei bine, inseamna ca Galaxy Z Fold5 s-ar putea plia complet plat; de asemenea, ca nu ar exista niciun spatiu intre cele doua jumatati atunci cand sunt pliate. Intre timp, atunci cand este desfasurata, cuta ar fi mai putin vizibila.

In timp ce alte dispozitive pliabile, inclusiv Oppo Find N si Moto Razr, au adoptat deja „stilul picaturilor”, Samsung s-a lipit de balamaua „in forma de U”.
In ultimele patru generatii de Galaxy Z Fold si Galaxy Z Flip, Samsung a folosit balamaua „in forma de U”, care inchide ecranul la un unghi mai ascutit atunci cand este pliat, iar pliul devine mai proeminent.
Conform raportului, Samsung a brevetat balamaua in forma de lacrima inca din 2016. Se specula ca Samsung nu a folosit-o din cauza preocuparilor legate de impermeabilizare. Dar, acum ca a fost rezolvat, Samsung poate trece in sfarsit la „picatura”, denumita si balama „haltera” cu viitorul Galaxy Z Fold5, care ar imbunatati integritatea structurala generala a afisajului, facandu-l mai puternic fata de pliere si actiuni de desfasurare.


Samsung Galaxy Z Fold5


Raportul mai arata ca balamaua picaturi de apa a Galaxy Z Fold5 ar permite celor doua jumatati ale afisajului sa stea plat. Deci, atunci cand telefonul este pliat, decalajul ar deveni mai putin vizibil decat ceea ce vedem pe actualul Galaxy Z Fold4 sau pe modelele mai vechi.
Galaxy Z Fold5 este de asteptat sa debuteze in august anul acesta, impreuna cu Galaxy Z Flip5.

sursa:https://www.gadgetsnow.com


 

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro
Lasă un comentariu