Incepand de astazi 1 iulie suntem clienti Revolut Bank

În urmă cu aproximativ două luni, ati fost notificat că Revolut Payments UAB fuziona în Revolut Bank UAB.


Acest lucru a însemnat toți clienții Revolut Payments UAB vor fi mutați la Revolut Bank UAB începând cu 1 iulie 2022.

Anunt:


Ne bucurăm să vă anunțăm că ziua a sosit!

De ce ne-am contopit?

Recent, licența noastră bancară din UE a fost extinsă, permițându-ne să oferim servicii de plată prin Revolut Bank UAB. Pentru a continua să oferim noi produse interesante clienților noștri, am fuzionat Revolut Payments UAB în Revolut Bank UAB.


Ce se schimba?
Contul dvs. cu Revolut Payments UAB a fost transferat la Revolut Bank UAB și a devenit un cont curent.

Numărul de cont pe care l-ați avut la Revolut Payments UAB (numit și IBAN) rămâne același. Puteți folosi contul dvs. curent pentru a efectua plăți și a păstra fonduri așa cum ați proceda în mod normal.

Fondurile din conturile dumneavoastră curente și (dacă este cazul) de depozit la vedere vor fi protejate de Schema de garantare a depozitelor, până la 100.000 EUR. Puteți găsi mai multe informații despre asigurarea depozitului aici.


Dacă utilizați un alt serviciu sau produs oferit de Revolut Payments UAB (cu excepția distribuției de asigurări), începând cu 1 iulie 2022 aceste servicii și produse sunt furnizate de Revolut Bank UAB.

Dacă aveți un plan plătit
Dacă aveți un abonament la plan Plus, Premium sau Metal, de la 1 iulie 2022, acest abonament vă este oferit de Revolut Bank UAB.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că Revolut Bank UAB este un deținător al poliței de grup a asigurării dumneavoastră de protecție zilnică și de călătorie. Spre deosebire de Revolut Payments UAB, Revolut Bank UAB nu furnizează servicii de distribuție de asigurări. Prin urmare, de la 1 iulie 2022, noua noastră entitate de brokeraj de asigurări, Revolut Insurance Europe UAB, vă oferă toate informațiile despre protecția zilnică și asigurarea de călătorie, precum și răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre acoperirea dumneavoastră.Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.
Lasă un comentariu