Compania Ford a rechemat peste 100.000 de masini in fabrica

Ford a rechemat peste 100.000 de masini din modele Mavericks, Escapes și Corsairs din cauza riscului de incendiu.


Compania a anuntat ca este o defecțiune a motorului care poate provoca un incendiu sub capotă

Ford rechema anumite modele ale modelelor Escape, Maverick și Corsair din 2020 până în 2022 din cauza riscului de incendii sub capotă, potrivit rapoartelor Reuters și CNBC. Rechemarea afectează peste 100.000 de vehicule în SUA, toate fiind echipate cu un motor hibrid / hibrid plug-in (HEV / PHEV) de 2,5 litri.


Ford Mavericks


În cazul unei defecțiuni a motorului, Reuters și CNBC raportează că uleiul de motor și vaporii de combustibil ar putea inunda sursele de aprindere, provocând un posibil incendiu sub capota mașinii. Ford intenționează să ajusteze scutul de sub motor al vehiculelor afectate și obturatorul grilajului activ pentru a permite un flux mai bun de aer și va începe să notifice proprietarii cu privire la retragere pe 8 august. Potrivit CNBC, Ford a primit 23 de rapoarte cu privire la problemă în timp ce motoarele sunt pornite, deși nu au fost înregistrate răni.


Ford Escapes

Producătorul de automobile a urmărit problema la o schimbare a producătorilor în timpul pandemiei de COVID-19 și spune că plăcile de circuite imprimate de la acest furnizor „sunt în mod unic susceptibile la un scurtcircuit de curent ridicat”. Ford îi sfătuiește pe proprietari să-și parcheze mașinile în afara și departe de structuri, dar spune că pot conduce vehiculul în continuare până când piesele de schimb necesare vor fi disponibile în septembrie.

sursa:thevergeSalut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment