Android 13 Beta 3.3 este disponibil acum

A treia versiune beta a Android 13 a marcat stabilitatea platformei de dezvoltare pentru upgrade-ul din acest an, dar asta nu înseamnă că Beta 3 nu a fost fără câteva sughițuri. O lansare la sfârșitul zilei, urmată de două actualizări ulterioare de remediere a erorilor – cele mai multe pe care le-am văzut până acum pentru programul beta din acest an – a marcat un loc dificil în ceea ce de altfel a fost o navigare lină pentru previzualizările Android. În timp ce așteptăm lansarea Beta 4 în săptămânile următoare, Google a revenit cu o a treia rundă de remedieri pentru versiunea sa actuală.


Android 13 Beta 3.3 este, la fel ca predecesorii săi, concentrat pe eliminarea unor erori grave care abia așteptau o lansare beta principală. Deși câteva dintre problemele notate în jurnalul de modificări de astăzi sunt consecințe, niciuna nu este la fel de frustrantă precum bug-ul actual de Wi-Fi de la Google, care a împiedicat unele dispozitive să se conecteze la rețelele disponibile. Este la fel de rău pe cât poate deveni o eroare, mai ales dacă Pixelul tău beta-friendly se întâmplă să fie pe un plan de telefonie mobilă cu un plafon de date.

android-13S-a rezolvat o problemă cu lansatorul Pixel în care, dacă opțiunea Afișează întotdeauna tastatura a fost activată pentru sertarul de aplicații, atunci când utilizatorul a închis sertarul de aplicații și a deschis un dosar de aplicații pe ecranul de pornire, tastatura a fost afișată în mod eronat.
S-a remediat o problemă în care în unele cazuri, cum ar fi gestul pentru a reveni, interfața de utilizare a sistemului se prăbușea.
S-a rezolvat o problemă în care dispozitivele nu se puteau conecta la o rețea WiFi chiar și atunci când rețeaua era disponibilă și puterea semnalului era bună.
S-a remediat o problemă cu BluetoothManagerService care a dus la performanță redusă și porniri la rece pentru aplicații.
S-a rezolvat o problemă în care, în unele cazuri, după ce un dispozitiv a fost conectat pentru a se încărca (de exemplu, peste noapte), dispozitivul nu mai răspunde până când era repornit.
S-a rezolvat o problemă de kernel cu lib/list_debug.c care a provocat o panică a nucleului pentru unele dispozitive.
S-a remediat o problemă cu Connectivity Thermal Power Manager care a cauzat randarea lentă a interfeței de utilizare, lipsa de răspuns în aplicații și performanța slabă a bateriei în unele cazuri.

sursa:https://www.androidpolice.com/

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment