PS Plus gratis 2022

Daca si tu ai o consola Playstation, fie ca este PS4 sau PS5 si doresti sa obtii PS Plus Gratis atunci ai ajuns in locul potrivit deoarece acest articol este special dedicat acestui lucru.


Incercati sa profitati cat mai multe de ofertele PlayStation Network astfel incat sa obtineti beneficiile PS PLUS GRATIS.

Cu totii ne dorim sa jucam cele mai noi jocuri oferite de aceasta caracteristica pentru ca sunt jocuri video noi care ofera calitate de top si performanta de top in randul gamerilor, un lucru care ne intereseaza pe noi toti.Daca nici tu nu vrei sa iti faci un abonament Ps Plus si doresti sa ai toate avantajele sale complet gratuit, nu ramane decat sa citesti articolul pana la capat pentru a vedea cum poti beneficia de acest serviciu.


Acest serviciu este esential pentru PS deoarece iti permite sa joci cu prietenii online sau cu alte persoane de peste tot pamantul, fara probleme si la cea mai inalta performanta.

Ce este PlayStation Plus?

PlayStation Plus ori PS Plus cum este cunoscut de majoritatea persoanelor din lumea gameingului, este un serviciu platit catre PlayStation Network care ofera utilizatorilor access la diferite functii premium.Acest pachet extra include acces anticipat la jocurile viitoare, reduceri in PlayStore(PlayStation-Store) ori diferite reduceri ocazionale la o mare varietate de produse care nu sunt neaparat legate de PlayStation dar si posibilitatea de a descarca automat actualizari software pentru consola ta.


Un abonament PS Plus ofera membrilor jocuri noi pentru PS, PS VR si 100 GB spatiu de stocare pe internet pentru fisierele de joc salvate.

Utilizatorii care doresc un abonament PS Plus pot alege unul dintre cele 3 oferite de PlayStation Network care sunt lunar,trimestrial si anual.

9,99 USD lunar / 24,99 USD trimestrial / 59,99 USD anual


Plata anuala este cea mai buna deoarece economisiti bani platind pentru un an intreg decat luna de luna care ajunge 10×12=120dolari pe an fata de 60, adica anual facand plata, platesti doar jumate din abonament.

Ps Plus GratisPS Plus gratis

Am ajuns la partea cea mai interesanta din acest articol pe care sigur o asteptati de la inceputul lui.Pentru a face aceste mici trucuri o sa ai nevoie de o consola PlayStation 4 sau PS5.Aici trebuie sa va anuntam ca tine cont si de regiunea dumneavoastra geografica si in unele regiune nu functioneaza pentru ca sunt anumite restrictii.

Ps Plus gratis se poate obtine doar pentru 14 zile, aici o sa iti dai seama despre cum functioneaza aceasta platforma si ce beneficii poti avea cand folosesti Ps Plus.


Tot ce trebuie sa aveti la indemana este consola dvs, conexiune la internet si cu card de credit pentru a efectua pasii care urmeaza:

  • Intrati pe consola dvs
  • Accesati setari
  • Mergeti la PlayStation Network
  • Creati un nou cot de utilizator Play Station Network
  • Activati contul de pe adresa de email
  • Dupa activarea contului, introduceti datele in consola si accesati PlayStore
  • Dupa ce ai facut pasii de mai sus o sa vedeti optiunea PS Plus gratuita de 14 zile
  • Dupa activarea optiunii, nu uita sa stergi cardul din consola pentru a nu fii taxat dupa cele 14 zile, crede-ma sunt multi care uita si banii se vireaza automat

Pentru a putea juca permanent si avea acces la PS Plus, trebuie sa repetati procedura mai sus mentionata de la crearea contului nou de utilizator.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu