Se zvonește că OnePlus Nord CE 3 va debuta anul acesta

Se crede că OnePlus Nord CE 3 este în lucru. Se zvonește că smartphone-ul va debuta la sfârșitul acestui an, în iulie. Se pare că imaginile live ale viitorului telefon au apărut, oferind o privire detaliată asupra designului său. Se pare că are un afișaj plat cu un slot de perforare aliniat central pentru camera frontală. Acest telefon pare să poarte două module circulare pe spate pentru stocarea unei setări triple de cameră spate. OnePlus încă nu a abordat oficial detaliile despre OnePlus Nord CE 3.


Presupusele imagini live ale OnePlus Nord CE 3 au fost incluse într-un raport recent MySmartPrice. Aceste imagini prezintă designul receptorului din toate părțile. Imaginile scurse sugerează că va avea un spate lucios, în timp ce cadrul este de așteptat să aibă un finisaj mat. Se spune că panoul din spate conține două module de cameră pentru a găzdui configurarea camerei triple din spate. Se crede că acest smartphone OnePlus ar putea să nu aibă o cameră ultra-wide pe spate.

OnePlus Nord CE 3


OnePlus Nord CE 3 ar putea avea un buton de pornire/senzor de amprentă pe partea dreaptă. Se așteaptă ca portul USB Type-C, mufa pentru căști de 3,5 mm și grila difuzoarelor să fie în partea de jos a smartphone-ului. Între timp, coloana vertebrală stângă este probabil să transporte balansoarele de volum și tava pentru cartela SIM. Ecranul plat pare să aibă rame subțiri, cu o bărbie groasă. Se pare că există un slot de perforare aliniat central în față și pentru un selfie shooter.

Imaginile live scurse par să fie similare cu redările de design recent apărute la OnePlus Nord CE 3. În plus, un raport recent sugerează că smartphone-ul ar putea avea un ecran LCD full HD+ de 6,7 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Ar putea fi alimentat de un SoC Snapdragon 695 5G, cuplat cu până la 12 GB de RAM și până la 256 GB de stocare la bord.


sursa:www.gadgets360.com

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro

Leave a Comment