Prețul Bitcoin la cea mai mare valoare din ultimele luni

Bitcoin a fost evaluat luni la 21.075 USD (aproximativ 17 lakh Rs.), cel mai mare preț al criptomonedei din noiembrie anul trecut.


Bitcoin a înregistrat luni cel mai mare preț pentru anul de până acum, deoarece prețul celei mai populare criptomonede din lume a fost de 21.075 USD (aproximativ 17 lakh Rs.). Cea mai utilizată criptomonedă a înregistrat un profit de aproximativ două procente atât la bursele naționale, cât și la cele internaționale. În weekend, BTC a crescut la cel mai mare preț din ultimele trei luni cu 2.308 USD (aproximativ 1,8 lakh Rs.). Stablecoins și memecoins au înregistrat, de asemenea, profituri notabile în ultimele 24 de ore. Cu toate acestea, unele altcoins și-au văzut valoarea scăzând luni.

Ethereum a urmat Bitcoin pe urma profitului. Cu o creștere de 2,64 la sută, prețurile ETH au atins 1.566 USD (aproximativ 1,27 lakh Rs.) după săptămâni de rezistență a pieței. Prețurile ETH au crescut cu 160 USD (aproximativ 13.008 Rs.) în ultimele trei zile.


Alte altcoins și-au văzut valorile crescând luni, inclusiv Binance Coin, Cardano, Polygon, Solana și Polkadot.

Între timp, monedele stabile precum USD Coin, Ripple și Binance USD au înregistrat, de asemenea, profituri astăzi.


Ambele memecoin Shiba Inu și Dogecoin au deschis, de asemenea, tranzacții cu profituri minore, dar semnificative.

Vorbind pentru Gadgets 360, Edul Patel, CEO-ul platformei de investiții cripto Mudrex a scris schimbări în segmentul de piață globală, care au contribuit la ca criptomonedele să fie martorii unui șir de pierderi și să înregistreze profituri.

bitcoin


„Câștigurile au venit după ce un raport privind prețurile de consum a arătat o scădere a cifrelor inflației din ianuarie săptămâna trecută. Această mișcare a prețurilor este văzută ca un semn de redresare și este de așteptat să continue. Rezerva Federală ar putea, de asemenea, să reducă majorările ratelor dobânzilor”, a spus Patel.


Evaluarea globală a pieței cripto a crescut cu 2,04% în ultimele 24 de ore. Se situase aproape de pragul de 810 miliarde de dolari (aproximativ 65.90.038 de milioane de rupie) la începutul lui 2023, iar acum se ridică la 994,80 miliarde de dolari (aproximativ 80.87.034 de milioane de lei), conform CoinMarketCap.

Între timp, doar zece criptomonede au reflectat astăzi pierderi la criptovalutatorul Gadgets 360.


Cu scăderi foarte mici, Tether, Wrapped Bitcoin, Monero, Cronos și Zcash au rămas pe partea cu pierderi a graficelor de preț.

Volatilitatea sectorului cripto a fost un motiv de îngrijorare pentru mai multe națiuni. Țări precum India, Marea Britanie și SUA lucrează la formularea unor astfel de legi, care să facă piața mai stabilă.


India, care își va primi bugetul anual pentru acest an în februarie, se așteaptă de peste un an la orientări privind implicarea în sectorul cripto.

Cu toate acestea, înainte de anunțul bugetului, guvernatorul RBI Shaktikanta Das a echivalat investiția în sectorul cripto cu jocurile de noroc.


„Fiecare activ, fiecare produs financiar trebuie să aibă o anumită valoare (valoare) de bază, dar în cazul cripto-ului nu există un suport și creșterea prețului de piață al cripto-urilor se bazează pe imaginație. Deci orice fără niciun suport, a cărui valoare. depinde în întregime de imaginație, nu este altceva decât speculații 100% sau, pentru a spune foarte clar, sunt jocuri de noroc”, a spus Das, susținând în același timp interzicerea sectorului cripto.

sursa:www.gadgets360.com

imagini:pixabay.com

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro


Leave a Comment