Trimite mesaje gratuite orange – sms gratis 2024

Vrei sa trimiti SMS gratuit de pe PC ori Laptop, fara sa folosesti telefonul personal?

Dacă doriți să trimiteți mesaje gratuite pentru organizația dvs.,ori la un prieten,vecin etc… probabil că veți începe cu o căutare Google pentru a găsi pe cineva care oferă serviciul,acest lucru am cautat si noi. Nu pare să conteze pe care faceți clic, de obicei ajungeți la o pagină web încărcată cu reclame și o zonă mică pentru a introduce mesajul și numărul de telefon mobil. Am găsit unul care necesită înregistrare, dar nu eram pe punctul de a avea încredere în ele cu informațiile mele. Iată însă un rezumat al ceea ce am găsit:


Send text

mesaje gratuiteAcum puteti trimite sms gratis, fără griji cu privire la facturile de telefon sunt în continuă creștere. De fapt, acum puteți trimite mesaje text gratuite locale, naționale și internaționale, comunica fără probleme și de a beneficia de economisirea unei sume considerabile de bani în timp ce face acest lucru.

Pasul 1 – Codul țării

Selectați țara în care doriți să trimiteți SMS-ul alegând un nume din această listă. Pagina care este vizibilă în prezent pe ecranul dvs. vă cere să introduceți numărul destinatarului SMS-ului. Înainte de a introduce numărul, ar trebui să modificați codul țării răsfoind lista sau să tastați numele țării în bara de căutare din partea de sus. Țările sunt listate în ordine alfabetică. Selectați țara în care doriți să trimiteți SMS-ul alegând un nume din această listă.


Pasul 2 – Introduceți numărul destinatarului

După ce ați selectat țara, veți vedea că codul țării din spațiul furnizat mai jos s-a schimbat. Trebuie să introduceți numărul destinatarului, să verificați dacă este corect și să faceți clic pe butonul „Următorul” situat sub acesta.

Pasul 3 – Trimiteți text(sms gratis)

Introduceți mesajul pe care doriți să îl comunicați, ținând cont de faptul că aveți permisiunea de a introduce doar 140 de caractere într-un singur mesaj. Este recomandabil să se introducă numele la sfârșitul fiecărui mesaj, astfel încât destinatarii să identifice cu ușurință cine i-a contactat. Apoi, faceți clic pe caseta de mai jos pentru a verifica dacă nu sunteți un robot. După ce verificarea este terminată și apare o bifă, faceți clic pe butonul „Trimiteți text”.

Pasul 4 – Verificați starea

Mesajul dvs. va fi transferat imediat către numărul destinatarului, iar pagina prezintă progresul mesajului respectiv. După 60 de secunde, veți putea verifica starea acestui mesaj, pentru a verifica dacă a fost livrat la numărul destinatarului. Dacă a fost livrat cu succes, un mesaj de livrare este afișat automat.


Pasul 5 – Înapoi la început

Dacă faceți clic pe butonul „Următorul”, veți ajunge la un mesaj care vă mulțumește pentru utilizarea acestui serviciu, iar un buton „Înapoi la Start”, care vă permite să reveniți direct la pagina de pornire, devine vizibil.

Incercati sa trimiteti mai multe mesaje…eu am incercat de 4 ori si am primit doar un mesaj in cat timp am facut acest articol.Se poate ca mesajele sa ajunga mai tarziu avand in vedere ca sunt trimise din alta tara prin zeci de antene si routere securizate.


Odata trimis, o sa primiti un SMS de la nr 3707(adica asa am primit eu la mine pe telefon)poate folosesc mai multe numere, cu mesajul dvs. si un text aditional la final /try Globfone.

Siteuri pentru mesaje gratuite

https://www.e-freesms.com/sms.php


https://www.sendatext.co/

https://www.afreesms.com/freesms/


https://www.afreesms.com/intl/romania

Programe de trimis mesaje gratuite pe telefon gratis

1.WhatsApp – o aplicatie pentru smartphone care iti permite sa trimiti mesaje gratuite instant iar mesajele pot contine imagini text sau clipuri video.Serviciul functioneaza catre orice numar de telefon.

2.Facebook Messenger – o aplicatie foarte cunoscuta pentru mesaje gratuite la fel ca si whatsapp doar nu ca foloeste nu numar de telefon direct pentru mesaje ci prin aplicatia lor.

3.Viber – aplicatie tot pentru mesaje, nici o diferenta fata de facebook si whatsapp


4.Telegram – aceasta aplicatie iti permite si ea sa trimiti mesaje text, imagini si video catre ale numere de telefon.Este cea mai folosita aplicatie pentru grupuri de pariori, fotbal si diverse chestii similare

De retinut faptul ca aceste aplicatii functioneaza obligatoriu prin intermediul unei conexiuni la internet.Fara wi-fi ori date mobile, aceste aplicatii nu vor functiona pe telefon,laptop sau tabletele dumneavoastra.


Apel fals prin aplicatii gratuite

Exista mai multe aplicatii disponibile care permit utilizatorilor sa faca apeluri farse. De obicei, aceste aplicatii permit utilizatorilor sa selecteze o voce preinregistrata sau sa introduca un mesaj personalizat care sa fie redat in timpul apelului si, de asemenea, pot permite apelantului sa-si schimbe ID-ul apelantului pentru a face sa para ca si cum apelul provine de la un alt numar. Cateva exemple populare de aplicatii pentru apeluri glume includ:

ApelFals

Fake-A-Call

Poti sa citesti acest articol intreg despre apel fals prin care poti face farse prietenilor:

Cum poti face farse prietenilor cu apel fals prin aplicatii gratuite

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro

Leave a Comment