Cum poti face farse prietenilor cu apel fals prin aplicatii gratuite

Apelurile false, cunoscute si sub denumirea de apeluri falsificate, sunt apeluri telefonice efectuate cu intentia de a insela destinatarul prin deghizarea identitatii apelantului. Aceste apeluri pot fi efectuate folosind diverse metode, cum ar fi software-ul de falsificare a ID-ului apelantului si pot fi utilizate in diverse scopuri, cum ar fi inselatoria sau phishingul. Este important sa fiti precaut atunci cand primiti apeluri necunoscute sau suspecte si sa nu furnizati informatii personale unui apelant necunoscut.


Farse cu apel fals

Exista mai multe aplicatii disponibile care permit utilizatorilor sa faca apeluri farse. De obicei, aceste aplicatii permit utilizatorilor sa selecteze o voce preinregistrata sau sa introduca un mesaj personalizat care sa fie redat in timpul apelului si, de asemenea, pot permite apelantului sa-si schimbe ID-ul apelantului pentru a face sa para ca si cum apelul provine de la un alt numar. Cateva exemple populare de aplicatii pentru apeluri glume includ:

PrankDial: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa aleaga dintr-o varietate de apeluri farsa pre-inregistrate sau sa isi creeze propriul apel farsa personalizat.


apel fals

Aplicația originală și cea mai bună glumă proastă. Glumă Dial cu peste 200 de milioane de apeluri abuzive trimise si non-opriri rade la nivel global, PrankDial ™ este aici cu experienta cele mai bune încă! Bucurați-vă de o pauză și face ziua tuturor mai bine, cu trei apeluri gratuite și sute de farse.

 


Apel fals: aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa programeze apeluri false cu voci preinregistrate sau mesaje personalizate.

apeluri false

Cum se folosește apelul fals – farsă:
Atingeți apelul acum pentru a activa faima de apel fals.
Atingeți programare pentru a seta un cronometru pentru farsă cu apeluri false.

Fake-A-Call: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa programeze apeluri false si include, de asemenea, o functie care permite utilizatorului sa simuleze un apel primit in orice moment.


Caracteristici
✔ Alegeți un apelant din contactele dvs.
✔ Înregistrați-vă propria voce: vocea poate fi redată atunci când primiți apelul fals.
✔ Personalizați numele apelantului fals, numărul apelantului fals, tonul de apel, durata apelului, timpul de convorbire pentru fiecare apel fals.
✔ Detaliile de apel programate au apărut și în istoricul apelurilor false.


Call Spoofer: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa-si schimbe ID-ul apelantului si sa faca apeluri farse, cu o varietate de voci preinregistrate din care sa aleaga.

call


Întrucât confidențialitatea este un factor important în lumea de astăzi, aplicația noastră este o necesitate atunci când suni sau trimiți mesaje înapoi la numere necunoscute. Folosind tehnologia noastră de protecție a confidențialității, veți putea să apelați în siguranță numere de telefon aleatorii și să vă protejați confidențialitatea.

Apel aproape oriunde cu Talk & Text
Folosirea Apelului fals vă oferă posibilitatea de a apela aproape oriunde în lume, protejându-vă în același timp ID-ul, permițând toate

 

Este important sa retineti ca efectuarea de apeluri farse poate fi ilegala si nu este recomandat sa folositi aceste aplicatii pentru a hartui sau a ameninta pe altii.


Toate aceste aplicatii le puteti descarca din Magazin Play

Aplicatii sms-uri false

Exista mai multe aplicatii disponibile care permit utilizatorilor sa trimita mesaje SMS false, cunoscute si ca mesaje SMS falsificate, ca farse. Aceste aplicatii permit de obicei utilizatorilor sa trimita mesaje care par a fi de la un alt numar sau contact si pot include mesaje pre-scrise sau mesaje personalizate. Cateva exemple populare de aplicatii false de glume SMS includ:

Mesaj text fals: aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa creeze si sa trimita mesaje text false si include, de asemenea, o functie de programare a mesajelor pentru o data ulterioara.
SMS Spoofing: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa trimita mesaje SMS falsificate, cu optiunea de a schimba numarul sau numele expeditorului.
SMS fals: aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa trimita mesaje SMS false, cu optiunea de a selecta un mesaj scris in prealabil sau de a introduce un mesaj personalizat.
Texte farse: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa trimita mesaje text false, cu optiunea de a alege dintr-o varietate de mesaje pre-scrise sau de a crea un mesaj personalizat.
Este important sa retineti ca trimiterea de mesaje text false sau inselatoare este ilegala in multe tari si nu este recomandat sa folositi aceste aplicatii pentru a hartui sau a ameninta pe altii.

Cum sa faci glume prietenilor cu apel fals

Faceti glume prietenilor cu apeluri telefonice pot fi un mod distractiv si inofensiv de a rade bine, atata timp cat nu dauneaza nimanui in acest proces. Cu toate acestea, este important sa tineti cont de faptul ca farsele pot deveni rapid hartuire si nu este niciodata in regula sa faceti telefoane farse care au scopul de a rani sau ameninta pe cineva. Iata cateva idei pentru a face glume prietenilor cu apeluri telefonice:


Pretindeti-va ca sunteti altcineva: puteti utiliza o aplicatie pentru telefon care va permite sa va schimbati ID-ul apelantului pentru a face sa para ca si cum apelul provine de la o celebritate sau o persoana publica.

Apel farsa cu un mesaj preinregistrat: puteti utiliza o aplicatie pentru telefon care va permite sa preinregistrati un mesaj si sa il redati pentru prietenul dvs. in timpul apelului.


Farsa clasica „numar gresit”: poti sa-ti suni prietenul pretinzand ca cauta pe altcineva si sa vezi cum reactioneaza.

Apel farsa cu un prieten: Dvs. si un prieten puteti planifica impreuna un apel farsa si puteti efectua un apel catre prietenul comun.

Dupa cum am mentionat mai devreme, este important sa fii precaut atunci cand faci glume prietenilor si sa te asiguri ca farsa ta nu este daunatoare sau daunatoare in niciun fel. Cel mai bine este intotdeauna sa obtii consimtamantul persoanei cu care faci glume inainte de a apela.

Aplicatii pentru schimbare voce in apel

Aplicatiile de schimbare a vocii sunt software care permit utilizatorilor sa-si modifice vocea in diferite moduri, cum ar fi schimbarea tonului, adaugarea de efecte sau deghizarea vocii. Cateva exemple populare de aplicatii de schimbare a vocii includ:

Voice Changer: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa schimbe inaltimea si viteza vocii, sa adauge zgomot de fundal si sa aleaga dintr-o varietate de efecte sonore.
Schimbator de voce cu efecte: aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa schimbe tonul si viteza vocii, sa adauge zgomot de fundal si sa aleaga dintr-o varietate de efecte sonore.
Voice Mod: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa schimbe inaltimea si viteza vocii lor, sa adauge zgomot de fundal si sa aleaga dintr-o varietate de efecte sonore.
Celebrity Voice Changer: Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa isi schimbe vocea pentru a suna ca o celebritate sau un personaj.
Voicemod: Aceasta aplicatie ofera un schimbator de voce in timp real care poate fi utilizat in timpul jocurilor, apelurilor video si altor aplicatii.
Este important sa retineti ca unele dintre aceste aplicatii pot necesita un microfon si o conexiune la internet pentru a functiona. Unele dintre ele pot fi, de asemenea, disponibile numai pentru anumite platforme precum iOS sau Android.

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.roLasă un comentariu