Galaxy S23 Ultra vine cu senzor de imagine de 200 Megapixeli

Senzorul de imagine Samsung ISOCELL HP2 utilizeaza un format optic de 1/1,3 inchi.


Samsung a prezentat marti noul senzor de imagine ISOCELL HP2 de 200 de megapixeli pentru smartphone-uri. Acest senzor de imagine vine cu tehnologia Tetra pixel binning despre care se spune ca simuleaza „diferite dimensiuni de pixeli pentru a se adapta la diferite niveluri de iluminare”. Utilizeaza acelasi format optic de 1/1,3 inchi care a fost folosit in mod obisnuit in camerele de 108 megapixeli de pe smartphone-urile emblematice anterioare. Cel mai probabil, noul senzor ISOCELL HP2 ar putea debuta cu viitorul Galaxy S23 Ultra. Gigantul tehnologic sud-coreean va gazdui evenimentul Galaxy Unpacked 2023 pe 1 februarie, unde este de asteptat sa dezvaluie seria Galaxy S23.

samsung


Samsung a anuntat ca noul senzor de imagine ISOCELL HP2 vine cu o tehnologie imbunatatita a pixelilor. Utilizeaza tehnologia avansata Samsung Tetra pixel binning pentru a simula diferite dimensiuni de pixeli in functie de diferite niveluri de iluminare. Samsung sustine ca formatul sau optic de 1/1,3 inchi va permite celor mai noi smartphone-uri de ultima generatie sa ofere camere de inalta rezolutie fara o crestere a dimensiunii bumpului camerei.

Compania spune ca senzorul se poate transforma intr-un senzor de imagine de 50 de megapixeli sau 12,5 megapixeli in conditii de lumina scazuta pentru fotografii de calitate imbunatatita. In plus, este capabil sa inregistreze videoclipuri 8K la 33 de megapixeli. Exista, de asemenea, o tehnologie Super QPD prezentata in noul senzor de imagine de 200 de megapixeli pentru capabilitati rapide de focalizare automata in setari slab iluminate.


Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro

Leave a Comment