Pretul pentru Moto G82 5G a scazut inainte de lansarea din 7 iunie – India

Moto G82 5G va fi lansat in India pe data de 7 iunie, adica maine.Chiar inainte de lansare, informatiile despre preturi au fost divulgate de ceva informator.


Varianta din India a lui Moto G82 5G va avea un design subtire si un panou pOLED.Acest telefon este alimentat cu Soc Snapdragon 695 – 5G.Motorola sustine ca ofera prima camera cu stabilizare optica a imagini(OIS) de 50 de megapixeli din acest segment.

Pret Moto G82 in India(zvon)


Potrivit unui informator,Motorola Moto G82 5G ar putea avea un pret in India incepand de la 23.999RS pentru varianta de stocare de 6 GB ram plus un spatiu de 128GB.Mai sunt si alte informatii care spun ca totusi, telefonul poate sa fie achizitionat cu 19.000Rs, care inseamna undeva la 1150 de lei.

Specificatii Motorola G82 5G

Conform unui raport recent sugerat, varianta indiana a lui Moto G82 este probabil sa aibe cele mai multe specificatii ca si varianta europeana, vor fi doar mici diferente.


Camera tripla pe spate care cuprinde si un senzor primar de 50 de megapixlei cu suport pentru OIS, un senzor cu unghi ultra-larg de 8 megapixeli si un senzor macro.

Pe partea din fata a telefonului avem un o camera cu senzor de 16 megapixeli iar la soft o sa fie ultima varianta de Android.

Telefonul vine pe piata cu o baterie de 5.000mAh care accepta incarcarea rapida TURBOPOWER de 30W.Este rezistent la praf si la apa cu un rating IP52, difuzoare stere cu suport Dolby Atmos.


Pret final Motorola G82 5G = 19.000Rs

sursa:gadgets360.comSalut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.
Lasă un comentariu