Diablo IV – Data lansare, PVP, la ce sa ne asteptam

Diablo IV RPG de la Blizzard Entertainment, este încă un drum oprit. Totuși, chiar și cu flagelele Goatmen-urilor și ale altor monștri care prădau și asaltau satele umanității, este întotdeauna bine să găsești timp să-ți învingi pe ceilalți exploratori umani. Combaterea jucătorului împotriva jucătorului (PvP) este o modalitate excelentă de a agita lucrurile după ore întregi de măcinare prin temnițe. Iată ce știm despre PvP în Diablo IV.


Suportă PvP?

Spre deosebire de Diablo III, care a primit PvP mai târziu într-un patch post-lansare, Diablo IV a fost proiectat cu PvP de la bun început. În teorie, acest lucru înseamnă că orele vor fi mai bine echilibrate în jurul PvP. Toate PvP-urile din Diablo III au fost doar consensuale, ceea ce înseamnă că toți jucătorii au fost de acord să participe la luptă. Frazarea comentariilor lui Blizzard sugerează ceva similar pentru Diablo IV.

Unele zone ale lumii vor oferi experiențe PvP  unde veți avea nevoie să vă uitați in spate în timp ce vă aventurați.Ceilalti jucatori pot fi pe urmele dumneavoastra.


Se pare că acestea vor fi zone PvP specifice din cele cinci regiuni în care, dacă o activați, vor avea loc lupte feroce gratuite pentru toate. În plus, Blizzard a confirmat că acest joc va sprijini Clanurile, deși nu știm cu adevărat cum vor funcționa în acest moment.

Seasons se va întoarce, Blizzard afirmând că Seasons este „impactul gameplay-ului tău”. Dacă doriți să faceți o pauză de la zdrobirea, tăierea sau înghețarea altor jucători, veți putea, de asemenea, să tranzacționați unul cu celălalt.


Data de lansare Diablo IV este încă departe

Diablo IV încă nu are o dată de lansare sau chiar o fereastră de lansare. Vom continua să furnizăm informații actualizate, deoarece Blizzard lansează articole și împărtășește mai multe despre acest RPG întunecat. Cand Diablo IV va lansa în cele din urmă, va fi disponibil pe Xbox One, PC și PlayStation 4. Nu s-a menționat încă niciun suport pentru consola de generație viitoare.(PS5, dar sigur o sa fie).

Pentru informații despre clasele cunoscute din Diablo IV, puteți consulta arborele de îndemânare Vrăjitoare și arborele de îndemânare Barbare.(Sorceress skill tree and Barbarian skill tree) Vom fi siguri că vom oferi actualizări în cazul în care se schimbă ceva, precum și vom face ghiduri de arbori de abilități pentru cele două clase rămase atunci când sunt dezvăluite.

 


Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro

Leave a Comment