Lista cu cele mai bune aplicatii de dating online in Romania

Dating online se refera la utilizarea platformelor bazate pe internet, cum ar fi site-uri de intalniri sau aplicatii de intalniri, pentru a intra in legatura cu potentiali parteneri. Intalnirile online au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, deoarece ofera un grup convenabil si potential mai larg de potentiali parteneri, precum si capacitatea de a filtra si de a cauta caracteristici sau trasaturi specifice.


Cu toate acestea, intalnirile online au si dezavantaje potentiale, cum ar fi potentialul de inselaciune, catfishing si denaturare, si este important sa luati masuri de precautie pentru a va proteja de aceste riscuri. Aceasta poate include verificarea identitatii potentialilor parteneri, intalnirea intr-un loc public pentru prima data si ascultarea instinctului cuiva despre o persoana. In plus, este o idee buna sa fii sincer despre tine si despre intentiile tale atunci cand creezi un profil de intalniri si comunici cu potentialii parteneri.

In general, intalnirile online pot fi o modalitate excelenta de a cunoaste oameni noi si, eventual, de a gasi un partener romantic, dar este important sa fii constient de potentialele riscuri si sa iei masuri pentru a te proteja.


Lista cu aplicatii dating (intalniri) in romania

Iata cateva aplicatii populare de intalniri care sunt folosite in Romania de majoritatea persoanelor:

Tinder

O aplicatie de intalniri (dating romania online) bazata pe locatie, care permite utilizatorilor sa treaca la dreapta sau la stanga pe potentiale potriviri.


aplicatii dating romania tinder

Tinder este o aplicatie de intalniri bazata pe locatie, care permite utilizatorilor sa treaca la dreapta sau la stanga pe potentiale potriviri. Aplicatia foloseste profilul de Facebook al unui utilizator pentru a crea un profil de intalniri, inclusiv numele, varsta, fotografiile si interesele acestuia. Utilizatorilor li se prezinta apoi potentiale potriviri in zona lor si pot glisa spre dreapta pentru a indica ca sunt interesati de acea persoana sau pot glisa spre stanga pentru a indica ca nu sunt. Daca doi utilizatori trec cu degetul unul spre celalalt pe profilurile celuilalt, se considera o „potrivire” si apoi isi pot trimite mesaje reciproc in cadrul aplicatiei.

Una dintre principalele caracteristici ale Tinder este simplitatea sa, deoarece necesita un efort minim pentru a configura un profil si a incepe sa rasfoiti potentiale potriviri. O alta caracteristica cheie este functionalitatea bazata pe locatie, care permite utilizatorilor sa vada potentiale potriviri care sunt in apropiere si creste probabilitatea de a se intalni in persoana.

Tinder este disponibil ca aplicatie gratuita atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si ofera, de asemenea, servicii de abonament cu plata, cum ar fi Tinder Plus si Tinder Gold, care ofera caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a vedea cui a apreciat profilul dvs. sau abilitatea de a anulati o „glisare” daca ati transmis din greseala o potentiala potrivire.


In timp ce Tinder este folosit in principal ca o aplicatie de intalniri, a fost folosit si pentru conexiuni si intalniri ocazionale. Este important sa retineti ca nu toata lumea din aplicatie cauta aceleasi lucruri, asa ca este important sa fiti clar intentiile dvs. si sa comunicati deschis cu potentialele potriviri.

Badoo

O aplicatie de dating care foloseste o functie de glisare similara cu Tinder, dar permite si utilizatorilor sa vada potentiale potriviri in apropiere.


Badoo este o aplicatie de intalniri si o platforma de retele sociale care a fost lansata in 2006. Este disponibila in peste 190 de tari si este disponibil in 47 de limbi diferite. Aplicatia este similara cu Tinder prin faptul ca foloseste o functie de glisare pentru a afisa potentiale potriviri, dar de asemenea permite utilizatorilor sa vada potentiale potriviri in apropiere si include o functie numita „Intalniri” care permite utilizatorilor sa indice rapid daca sunt interesati de o persoana sau nu.

Pe langa caracteristicile standard de intalniri, Badoo include si o serie de functii de retele sociale, cum ar fi capacitatea de a crea un profil, de a adauga prieteni si de a se alatura unor grupuri bazate pe interese comune. Utilizatorii pot juca, de asemenea, jocuri cu potentiale potriviri, cum ar fi „Intalniri” si „Oameni din apropiere”, pentru a creste sansele de a gasi o potrivire.


Una dintre caracteristicile cheie ale Badoo este procesul de verificare, care permite utilizatorilor sa isi verifice profilurile facandu-se un selfie sau furnizand un act de identitate valid. Acest lucru ajuta la reducerea riscului de pescuit cu cat si la cresterea gradului de incredere generala a platformei.

Badoo este disponibil ca aplicatie gratuita atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si ofera, de asemenea, servicii de abonament cu plata, cum ar fi Badoo Premium si Badoo Credits, care ofera caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a vedea cui a apreciat profilul dvs. sau abilitatea de a vezi cine ti-a vazut profilul.


In general, Badoo este o aplicatie de intalniri care ofera un amestec de functii de intalnire si retele sociale, ceea ce o poate face o alegere excelenta pentru persoanele care cauta atat conexiuni romantice, cat si prieteni noi.

aplicatii dating romania 2023

Happn

O aplicatie de intalniri care foloseste urmarirea locatiei pentru a afisa potentiale potriviri care s-au incrucisat cu utilizatorul.

Happn este o aplicatie de intalniri bazata pe locatie, care foloseste locatia dispozitivului utilizatorului pentru a afisa potentiale potriviri care s-au incrucisat cu utilizatorul in trecut. Aplicatia foloseste profilul de Facebook al unui utilizator pentru a crea un profil de intalniri, inclusiv numele, varsta, fotografiile si interesele acestuia. Cand doi utilizatori se intalnesc in viata reala, profilurile lor vor aparea unul pe „Timeline” a celuilalt din aplicatie, permitandu-le sa-si placa sau sa nu-i placa profilul. Daca doi utilizatori le plac ambii profilurile celuilalt, este considerat un „Crush” si se pot trimite mesaje reciproc in cadrul aplicatiei.

Una dintre principalele caracteristici ale Happn este functionalitatea sa unica bazata pe locatie, care permite utilizatorilor sa vada potentiale potriviri care s-au intalnit cu ei in trecut si creste sansele de a se intalni in persoana. Aceasta caracteristica ajuta, de asemenea, la crearea unui sentiment de serendipitate si sansa, deoarece utilizatorii se pot conecta cu persoane pe care altfel le-ar fi ratat.


Happn este disponibil ca o aplicatie gratuita atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si ofera, de asemenea, servicii de abonament cu plata, cum ar fi Happn Premium si Happn Credits, care ofera caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a vedea cui a apreciat profilul dvs. sau abilitatea de a vezi cine ti-a vazut profilul.

Este important sa retineti ca Happn este o aplicatie de intalniri care este construita in jurul principiului proximitatii, ceea ce inseamna ca poate sa nu fie la fel de utila pentru persoanele care traiesc in zonele rurale sau pentru cei care calatoresc frecvent. In plus, ca in orice aplicatie de intalniri, este important sa fii constient de potentialele riscuri si sa iei masuri pentru a te proteja atunci cand intalnesti oameni prin intermediul aplicatiei.


Bumble

Aceasta aplicatie de intalniri similara cu Tinder, dar cere ca femeia sa trimita mai intai un mesaj.

Bumble este o aplicatie de intalniri care a fost lansata in 2014. Este similara cu Tinder prin faptul ca foloseste o functie de glisare pentru a afisa potentiale potriviri, dar include si o serie de caracteristici unice. Una dintre principalele diferente dintre Bumble si alte aplicatii de intalniri este ca doar femeile au voie sa initieze conversatii cu meciurile lor. Acest lucru este destinat sa abordeze unele dintre preocuparile legate de hartuire si mesajele nedorite care pot aparea in alte aplicatii de intalniri.

Cand doi utilizatori se potrivesc, femeia are 24 de ore pentru a initia o conversatie, dupa care meciul va expira. Barbatii isi pot exprima in continuare interesul pentru un meci glisand spre dreapta, dar nu pot initia conversatii. Aplicatia include, de asemenea, o functie numita „Bumble BFF”, care permite utilizatorilor sa gaseasca prieteni si o functie numita „Bumble Bizz”, care permite utilizatorilor sa gaseasca parteneri de afaceri sau mentori.

Bumble este disponibil ca aplicatie gratuita atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si ofera, de asemenea, servicii de abonament cu plata, cum ar fi Bumble Boost si Bumble Coins, care ofera functii suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a vedea cui a apreciat profilul dvs. sau abilitatea de a vezi cine ti-a vazut profilul.

Aplicatia are reputatia de a fi o aplicatie de intalniri mai „feminista”, deoarece ofera femeilor mai mult control asupra conversatiei si isi propune sa creeze un mediu mai respectuos si mai sigur pentru femei. In plus, este o optiune excelenta pentru persoanele care cauta atat intalniri, cat si prieteni.

OkCupid

O aplicatie de intalniri care utilizeaza o combinatie de intrebari generate de utilizatori si un algoritm de potrivire pentru a conecta utilizatorii.

OkCupid este o aplicatie de intalniri si un site web care a fost lansat in 2004. Este cunoscut pentru utilizarea unui chestionar cuprinzator, care este conceput pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca potriviri in functie de personalitatea si interesele lor. Chestionarul, care se numeste „Chestionarul de potrivire”, este folosit pentru a crea un profil detaliat al fiecarui utilizator, care poate fi apoi folosit pentru a-i potrivi cu alti utilizatori care au personalitati si interese similare.

OkCupid foloseste o functie de glisare pentru a afisa potentiale potriviri, similar altor aplicatii de intalniri, dar include si o serie de functii suplimentare, cum ar fi capacitatea de a trimite mesaje, de a vizualiza profiluri si de a vedea cine a apreciat sau a vazut profilul tau. De asemenea, utilizatorii pot raspunde la intrebari despre personalitatea si interesele lor, ceea ce va ajuta la crearea unei potriviri mai precise cu alti utilizatori.

OkCupid este disponibil ca aplicatie gratuita atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si ofera, de asemenea, servicii de abonament cu plata, cum ar fi OkCupid A-List si OkCupid Boost, care ofera caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a vedea cui a apreciat profilul dvs. sau posibilitatea de a vedea cine v-a vizualizat profilul.

Aplicatia are reputatia de a fi mai analitica si bazata pe date decat alte aplicatii de intalniri, deoarece foloseste un chestionar mai extins pentru a potrivi utilizatorii. In plus, are o baza de utilizatori mai deschisa la minte si este o optiune excelenta pentru persoanele care cauta o relatie mai serioasa.

Grindr

La fel tot o aplicatie de intalniri care este folosita in principal de comunitatea LGBTQ+.

Grindr este o aplicatie de intalniri care a fost lansata in 2009 si este conceputa special pentru comunitatea LGBTQ+. Foloseste locatia dispozitivului utilizatorului pentru a afisa potentiale potriviri care se afla in apropiere. Grindr este o aplicatie de retea geosociala, ceea ce inseamna ca foloseste locatia dispozitivului utilizatorului pentru a afisa potentiale potriviri care se afla in apropiere. Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si este gratuita pentru descarcare si utilizare, dar ofera si servicii de abonament cu plata, cum ar fi Grindr Xtra, care ofera functii suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a vedea mai multe profiluri si de a accesa mai multe filtre. .

Grindr este cunoscut pentru functionalitatea sa unica bazata pe locatie, care permite utilizatorilor sa vada potentiale potriviri care se afla in apropiere si creste sansele de a se intalni in persoana. Aceasta caracteristica ajuta, de asemenea, la crearea unui sentiment de serendipitate si sansa, deoarece utilizatorii se pot conecta cu persoane pe care altfel le-ar fi ratat.

Aplicatia este conceputa pentru a fi un loc in care persoanele LGBTQ+ se pot conecta, dar este important de retinut ca a fost criticata pentru promovarea unei „culturi de conectare” si pentru ca nu este suficient de incluziva pentru utilizatorii transgender si non-binari. In plus, ca in orice aplicatie de intalniri, este important sa fii constient de potentialele riscuri si sa iei masuri pentru a te proteja atunci cand intalnesti oameni prin intermediul aplicatiei.

Once

Aceasta aplicatie de intalniri care trimite un meci pe zi si incurajeaza intalnirile din viata reala

Once este o aplicatie de intalniri care a fost lansata in 2015, are sediul in Franta si este disponibila in mai multe tari. Caracteristica unica a aplicatiei este ca le trimite utilizatorilor sai un meci pe zi, cunoscut sub numele de „Crush”, la pranz. Acest lucru este menit sa ajute utilizatorii sa se concentreze pe o singura potrivire si sa-i incurajeze sa-si faca timp pentru a cunoaste persoana inainte de a decide daca sa urmeze o relatie.

De asemenea, utilizatorii pot seta preferinte pentru potrivirile lor si pot vedea un numar limitat de profiluri inainte de meciul lor zilnic. Once ofera, de asemenea, un serviciu premium numit „Once Premium” care ofera utilizatorilor acces la mai multe potriviri, cunoscute sub numele de „Likes” si posibilitatea de a vedea cui le-a placut profilul.

Once are si o functie numita „Icebreaker” care permite utilizatorilor sa trimita mesaje pre-scrise la meciurile lor, in cazul in care nu stiu ce sa spuna.

Once este disponibil ca aplicatie gratuita atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si este disponibila in mai multe tari, cum ar fi Franta, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, Elvetia si multe altele.

Aplicatia are reputatia de a fi o aplicatie de intalniri mai curata si mai selectiva, deoarece trimite doar un meci pe zi. In plus, concentrarea aplicatiei pe calitate in detrimentul cantitatii este menita sa creeze o conexiune mai semnificativa si mai profunda intre utilizatori.

dating romania

Clover

Aplicatie de dating care foloseste o combinatie de glisare si chestionare pentru a potrivi utilizatorii.

Clover este o aplicatie de intalniri care a fost lansata in 2013. Este disponibila atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si este gratuita pentru descarcare si utilizare. Aplicatia este cunoscuta pentru caracteristicile sale unice, cum ar fi functia „Mixere”, care permite utilizatorilor sa creeze si sa se alature grupurilor in functie de interesele lor, precum si caracteristica „Intalniri la cerere”, care permite utilizatorilor sa solicite o intalnire cu cineva cu care s-au potrivit.

Clover are, de asemenea, o functie „20 de intrebari”, care permite utilizatorilor sa raspunda la o serie de intrebari despre personalitatea si interesele lor si apoi sa vada cum se potrivesc raspunsurile lor cu alti utilizatori. Aceasta functie este conceputa pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca mai multe potriviri compatibile.

De asemenea, utilizatorii pot seta preferinte pentru potrivirile lor si pot vedea un numar limitat de profiluri inainte de meciul lor zilnic. Once ofera, de asemenea, un serviciu premium numit „Clover Premium” care ofera utilizatorilor acces la mai multe potriviri, cunoscute sub numele de „Likes” si posibilitatea de a vedea cui le-a placut profilul.

Clover are, de asemenea, o functie numita „Intalniri la cerere”, care permite utilizatorilor sa solicite o intalnire cu cineva cu care s-au potrivit, similar cu „Potrivire instantanee” pe Tinder. Aplicatia va notifica apoi celalalt utilizator si, daca accepta, cei doi utilizatori vor putea sa discute si sa planifice data.

Clover este disponibil ca aplicatie gratuita atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru Android si este disponibil in mai multe tari, cum ar fi Statele Unite, Canada si Regatul Unit.

Aplicatia are reputatia de a fi o aplicatie de intalniri mai versatila, deoarece ofera o varietate de functii, cum ar fi mixere si intalniri la cerere, care permit utilizatorilor sa se conecteze cu oamenii in moduri diferite. In plus, concentrarea aplicatiei pe compatibilitate si interese este menita sa creeze o conexiune mai semnificativa si mai profunda intre utilizatori.

Va rugam sa retineti ca lista nu este exhaustiva si popularitatea aplicatiei de intalniri se poate schimba in timp.

Daca ti-a placut lista noastra, distribuie pe retelele de socializare.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment