techstar.ro

Cum poti descarca poza de profil Instagram in dimensiune completa

Compania Instagram nu permite utilizatorilor sa vada dimensiunea originala a imaginii de profil deoarece ea este stocata pe un server al companiei si imaginea afisata pe site-ul Instagram,este o poza de profil editata de scriptul care ruleaza pe server afisand imaginea in dimensiuni mici, de obicei(150×150).


Multe persoane cauta o modalitate de a putea mari fotografiile de profil descarcate de pe Instagram, dar se lovesc de problema distorsionarii imaginii din cauza ca este extrem de mica si cauta modalitatea descarcarii fotografiei in dimensiunea originala dintr-o simpla curiozitate sau din alte motive.Daca si tu esti unul dintre aceste persoane, atunci esti la locul potrivit deoarece iti aratam cateva modalitati cu, care poti descarca poza de profil instagram.

Daca navighezi de pe un telefon mobil(smartphone), si atingi si mentii apasat pe fotografia de profil, atunci poti modifica sau elimina fotografia curenta dar nu exista nici o posibilitate de descarcare.Daca incerci de pe un PC, si folosesti click dreapta pe fotografia, poti descarca in pc o versiune mai mic, dar acest lucru sigur nu te ajuta.


Daca vrei sa descarci fotografia in dimensiunea reala, atunci ramai aproape pentru ca mai jos o sa iti aratam diverse modalitati de a descarca poza de profil.

Descarca poza de profil Instagram

Folosind anumite instrumente, puteti descarca fotografii de profil Instagram sau le puteti vizualiza la dimensiunea completa.Nu toate aceste instrumente functioneaza corect si ajungi sa dai peste tot felul de reclame peste reclame ajugand sa iesi de pe site.

Primul instrument testat de noi este Insadp.com, care este unul din instrumentele/site-urile care permit descarcarea si vizualizarea imaginilor de profil la dimensiunea lor completa, totusi, uneori, la anumite profiluri mai private, nu se pot descarca imaginile.

1.Accesati site-ul https://www.instadp.com/

2.Scroll mai jos pana ajungeti la Downloader Tools for Intagram

poza de profil

3.Click pe Profile Pictures Downloader

4.Introduceti numele contului de Instagram in casuta de cautare

descarca poza de profil instagram

5.Eu am cautat dupa profilul lui CristianoRonaldo(persoana cu cei mai multi urmaritori pe instagram.)

6.Asteptati pana gaseste profilul si apoi click pe Continue

descarca poza de profil-instagram-ronaldoO sa ne afiseze profilul utilizatorului cautat, iar daca doresti sa vezi imaginea de profil intr-o dimensiunea mai mare, apasa pe Full Size.

O aplicatie care isi face foarte bine treaba si care merita incercata.

Descarcati poza de profil Instagram cu ajutorul unei aplicatii

Daca esti in cautarea unei aplicatii din Magazin Play pentru a descarca fotografiile de profil Instagram, urmeaza pasii de mai jos

1.Accesati Magazin Play din telefon2.Cautati aplicatia Big Profile Photo

Această aplicație nu vă permite să vedeți nicio imagine privată.

Această aplicație nu este afiliată cu Instagram™

 

3.Instalati aplicatia

4.Deschideti aplicatia

descarca poza de profil-aplicatie

5.Cautati dupa numele contului(aveti grija sa fie corect)

6.Click pe descarcati imaginea

Cum descarc poza de profil Instagram?

1.Accesati Magazin Play din telefon 2.Cautati aplicatia Big Profile Photo 3.Instalati aplicatia 4.Deschideti aplicatia 5.Cautati dupa numele de utilizator 6.Descarcati imaginea de profil

evomag.ro