techstar.ro

Te-ai gandit vreodata daca te ajuta un cont GOOGLE?Iti spunem noi, DA, te ajuta foarte mult.

Majoritatea oamenilor folosesc conturi google, pentru telefoanele mobile, pentru aplicatii pe telefoanele mobile, pentru mail si asa mai departe.
Creare cont google – il poti folosi pentru aplicatiile tale de pe smartphone, pentru Google Map, Google Play.GooglePlay necesita un cont google pentru a descarca aplicatii,jocuri,muzica etc.
Odata instalat un smartphone cu un cont google,te ajuta sa afli locatia telefonului mobil in caz de pierdere, te poti conecta la youtube, te poti conecta la gmail(adresa de email de la google).
Creare de cont google ofera si un spatiu de stocare in Google Drive si Google Photos, pentru pozele ori fisierele tale de 15GB, stim este un lucru superb.Nu va faceti griji, nimeni niciodata nu o sa vada pozele ori fisierele voastre, deoarece Google are cea mai buna securitate din lume,mult mai buna ca si Facebook ori alte aplicatii.


Pentru a crea un cont google urmati pasii de mai jos

1.Accesati www.google.ro si scrieti CONT GOOGLE si apasati pe Conectați-vă – Conturi Google
cont google
2.Urmatorul pas este, click pe Creati un cont
creare cont google
Aici este meniul de conectare pentru persoanele care detin un cont GOOGLE.
3.Completati campurile cu datele dumneavoastra, va sfatuim sa folositi datele reale, pentru a putea recupera mai usor contul in cazul in care uitati parola.
Prenume
Nume de familie
Nume utilizator : de exemplu: btic2020, NicolaePopescu1986 etc
date cont googleDupa ce ati completat, apasati pe butonul Inainte
4.La fel ca si la pasul nr 3, completati cu datele voastre si apoi din nou butonul Inainte
nr de telefon cont google


Dupa completarea datelor, nr de telefon, adresa de email pentru recuperare(aceasta este optionala), zi, luna ,anul nasterii, genul, apasati butonul inainte.

Cu ce te ajuta acest cont de google?

In primul rand, contul de google, este foarte foarte bun pentru a configura telefonul tau mobil pe el.De ce?

Pentru ca, el o sa stie in permanenta unde este telefonul tau, daca tu permiti acest lucru, el o sa fie localizat prin google maps, iar in caz de pierdere, ori de furt, acesta te ajuta sa il gasesti mult mult mai usor.Localizarea telefonului tau pierdut se face foarte rapid.

Iti permite accesul in Magazin Play, de unde poti descarca aplicatii gratuit pentru telefonul tau android.

Ai automat o adresa de email.Spatiu de stocare in cloud pentru pozele si filmuletele tale. – 15GB

Poti salva toate contactele din telefonul tau mobil, poti face un backup automat la telefon, iar daca o sa il schimbi, odata cu conectarea toate aplicatiile, contactele,si tot ce ai avut in telefonul tau vechi o sa fie instalat si pe cel nou.

 

creare cont googleBafta la crearea unui cont de google.

 

 

evomag.ro