15 mai bune aplicatii de recunoastere a melodiilor pentru telefon

Cu totii ne-am confruntat pana acum cu problema cand am auzit o melodie super frumoasa, poate chiar noua si nu am stiut numele melodiei sau versurile.De aceea, anumiti oameni au facut diverse aplicatii care recunosc muzica dupa versuri ori dupa sunet.


Aceste articol o sa fie despre top cele mai bune aplicatii recunoastere muzica pentru telefon mobil pe care le puteti descarca din magazin play direct pe smartphone-ul dvs, si da, toate acestea sunt gratuite.Aceste aplicatii vin in ajutorul dvs. cu detalii despre numele melodiei, versurile dar si alte informatii cum ar fi durata si asa mai departe.

Top 15 cele mai bune aplicatii recunoastere muzica

1.Shazam

Cu peste 500 de milioane de descarcari in Magazin Play, aplicatia Shazam este cea mai populara si folosita aplicatie gratuita pe sisteme de operare Android si iOS.


Aplicatia Shazam va ajuta sa identificati cu usurinta numele melodiei dar si versurile acesteiea.Aplicatia functioneaza si fara internet deoarece baza de date este automat descarcata odata cu aplicatia direct in telefonul dvs.
Shazam


Descarca din Magazin Play

Descarca din iTunes


2.SoundHound

O alta aplicatie care poate identifica melodiile care ruleaza in jurul tau.Aplicatia are peste 100 de milioane de descarcari si ofera functia de recunoastere a cantecului fredonat chiar daca nu cunosti versurile.

3.Asistent Google

Asistentul Google are si el o functie incorporata de recunoastere a melodiilor care te ajuta sa gasesti muzica dorita.Cea mai frumoasa chestie la acest asistent este ca il poti activa doar spunand-ui “Hei Google, ce melodie este aceasta?

4.Siri

Siri este la fel ca si Google Assistant, cunoscut de utilizatorii iphone.Intrebati-o pe Siri “Ce melodie canta?, Sau cum se numeste melodia aceasta? iar aplicatia va asculta cateva secunde iar apoi o sa va spuna/arate cantecul identificat.


5.Musixmatch

Musixmatch este cea mai mare colectie de versuri de cantece din lume folosita de milioane de oameni pentru a obtine versuri sincronizate in timp instant pentru Youtube, Spotify, Pandora si multe altele.
De asemenea, il puteti folosi acum pentru a obtine traduceri de cantece din mers.

Descarca din Magazin Play


aplicatii recunoastere muzica

6.Genius

Aceasta aplicatie muzicala ofera versurile melodiei si numele ei.

Genius este cea mai mare colectie din lume de versuri de cantece si cunostinte muzicale adunate.


Cautati peste 1,7 milioane de cantece
Gaseste versuri adnotate pentru toate melodiile tale preferate sau rasfoieste cele mai bune articole pe Genius.

Atingeti LINII EVIDENTATE PENTRU A CITI ADNOTATII
Exploreaza o lume a cunostintelor, de la milioane de fani obsedati – comunitatea Genius.


Obtineti faptele din spatele cailor
Cu continut verificat de la artisti si producatori.

Gaseste versuri pentru cantecele care se canta in jurul tau
NOU: Obtineti versuri Genius pentru redarea curenta a muzicii pe telefonul dvs.! Lasa Genius sa potriveasca versurile cu melodiile tale din serviciile tale de muzica preferate.

Sau tineti telefonul in fata muzicii, atingeti butonul soundwave (alimentat de ACRCloud) si iata, versurile adnotate apar.

Descarca Genius Music


7.Beatfind

Recunoasterea muzicii Beatfind este cea mai buna modalitate de a identifica muzica din jurul tau. Este foarte simplu si usor de utilizat.

Cu aplicatia de identificare a melodiilor Beatfind, puteti explora melodiile albumului, cititi biografiile artistilor si descoperiti cele mai bune melodii de la artistul melodiei identificat.


Beatfind va permite sa redati o previzualizare muzicala a piesei identificate si va ofera optiunea de a asculta melodia completa pe serviciile de streaming Spotify, Deezer si Youtube. De asemenea, puteti face o cautare pe web despre piesa recunoscuta fara a scrie niciun cuvant, doar rapid si usor.

Vrei sa-i spui unui prieten sau familiei despre melodia uimitoare pe care tocmai ai descoperit-o? Nicio problema cu Beatfind, puteti partaja melodiile preferate identificate cu toata lumea, le puteti partaja pe twitter, facebook, whatsapp sau orice alta aplicatie dorita.

Beatfind nu numai ca va permite sa identificati melodiile rapid, ci va permite, de asemenea, sa transformati orice loc intr-un club disco cu modul petrecere cu lanterna, doar apasati butonul fulger si pregatiti-va pentru un efect de lumina stroboscopica intermitent, sincronizat cu ritmul muzicii.

Descarca Aplicatia 

8.TrackID

TrackID este o aplicatie dezvoltata de Sony care identifica toate melodiile din jurul tau, iar pe langa acest lucru, dupa identificarea melodiei, ofera si link spre Spotify pentru a asculta muzica dar si link spre Youtube.

9.MusicID

Si aceasta aplicatie identifica melodiile din jurul tau.Ofera deasemenea un istoric al melodiilor interceptate de aplicatie, astfel ca puteti sa le reascultati.

10.Name That Song

Name That Song este o aplicatie de joc distractiva care te provoaca sa identifici melodiile din clipuri audio scurte

11.Genius Shazam

O combinatie intre aplicatiile Genius si Shazam, nimic special

12.Soly

Soly – Generatorul de versuri de melodii va ajuta sa creati fisiere cu versuri pentru melodii de pe telefon. Nu a fost niciodata mai usor sa editezi fisiere LRC si sa sincronizezi versurile pentru melodiile tale preferate! Ascultati melodii cu versuri pe ecran in MP3 LRC player si cititi LRC cu Soly, generator LRC gratuit pentru Android.

Descarca Soly din Magazin Play

13.What’s That Song

Este speciala create pentru a identifica clipuri audio scurte.Puteti sa testati sa vedeti despre ce este vorba

14.Bird Song Id

Bird Song ID este una dintre cele mai apreciate si populare aplicatii pentru identificarea vocii si cantecului pasarilor, care permite obtinerea rapida a numelui pasarii prin intermediul vocalizarii sale pe dispozitivele Android si iOS. Aceasta aplicatie este accesibila si simplu de utilizat pentru toti utilizatorii, permitand inregistrarea vocalizarii oricarei pasari si identificarea acesteia cu usurinta prin intermediul functionalitatilor sale.

15.Undrtone

Undrtone este o alta aplicatie foarte populara utilizata pentru identificarea melodiilor, care va permite sa gasiti si sa ascultati cu usurinta muzica pe smartphone-ul dvs. In prezent, este disponibila doar pentru dispozitivele iOS si este gratuita. Aceasta aplicatie utilizeaza un serviciu bazat pe cloud, prin intermediul caruia puteti avea acces nelimitat la melodii pe care le puteti asculta atat online, cat si offline.

Concluzie

Cam aceasta este lista cu cele 15 aplicatii recunoastere muzica sau melodii pe care le puteti descarca din magazin play pentru telefoanele cu android si din iTunes pentru telefoanele cu sistem de operare iOS (iPhone).


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu