5 cele mai bune monitoare pentru Xbox One X

Astazi facem un top cu cele mai bune monitoare pentru Xbox One X


Căști, controlere pro și boxe killer sunt bune, dar fără unul dintre cele mai bune monitoare pentru Xbox One X, nu vei fi niciodată în vârful jocului tău. Toate cele mai bune jocuri Xbox One necesită o mulțime de elemente grafice, așa că asigurați-vă că echipamentul dvs. este pe măsură. Ceea ce înseamnă că nu veți vedea acel zombie zdruncinându-se la timp sau dați lovitură soldatului nazist în turnul de veghe mort în ochi. Dar cumpărăturile pentru un monitor sunt descurajante, mai ales dacă treaba dvs. este să vă concentrați pe crearea de fragmente (sau puncte). Există atât de mulți factori de luat în considerare. Acesta este motivul pentru care sunteți aici și ca de obicei, v-am oferit câteva informații solide despre cele mai bune 5 Monitoare pentru Xbox One X.

Petrec prea multe ore jucând jocuri, așa că vă voi indica pe ce monitoare sunt cele mai bune și de ce, astfel încât să nu pierdeți timpul pentru a cumpăra un hârtie scump. Tocmai am petrecut două săptămâni întregi jucând jocuri Xbox One X pe 20 de monitoare diferite.


Apoi am cercetat încă 20, luând în considerare lucruri precum compatibilitatea HDR, rata de actualizare, rezoluția, claritatea și claritatea imaginii, design și multe altele. În cele din urmă, am analizat online recenziile utilizatorilor acestor modele și am compilat toate datele.

Ce trebuie să căutați în cel mai bun monitor pentru jocuri pentru Xbox One X
Cele mai bune monitoare de jocuri pe consolă 4K din zilele noastre provin de la branduri de top precum BenQ, Acer, Alienware, Samsung, LG și ViewSonic, dar nu puteți număra mărci mai puțin cunoscute, motiv pentru care testez și cercetează riguros cât mai multe .


Azi, jucătorii video doresc o rezoluție de 4k, o rată de actualizare ridicată, fie FreeSync peste HDMI, fie G-SYNC pentru a evita ruperea ecranului în timp ce jocul, tipul potrivit de panou (panourile IPS oferă o calitate vizuală mai bună în toată lumea) și un timp de răspuns scăzut pentru o cameră lină circulaţie. De asemenea, este important ca un monitor de joc să aibă porturi de conectare adecvate.

Doar în 2018, industria a înregistrat 5,1 milioane de unități de monitorizare a jocurilor livrate (R), o cifră care va fi probabil mai mare pentru 2019 și 2020. Multe dintre monitoarele de mai jos vor face parte din aceste numere, în timp ce cumpărătorii își vor ridica jocul cu afișaje noi.
1
LG 27UK650-W 4k Monitor

LG 27UK650-W 4k MonitorPros:

Pro:


Producție de culoare uimitoare
Funcții excelente pentru jocuri
Acceptă AMD FreeSync
Contra:

Are nevoie de mai multe intrări USB
Timpul de răspuns este scăzut
Fără boxe


2 BenQ PD3200U Monitor
BenQ PD3200U Monitor

Pro:


Performanță excelentă în jocuri
Tehnologia AQColor
DualView pentru multitasking
Contra:

Boxele puteau fi mai bune.


3.ASUS MG28UQ
ASUS MG28UQPro:

Calitate excelentă a imaginii
Sursa de alimentare este încorporată
Densitate mare de pixeli
Contra:

Contrastul ar putea fi mai bun
Are nevoie de mai multe porturi USB

4.ViewSonic XG3220 FreeSynch Monitor
ViewSonic XG3220 FreeSynch Monitor


Pro:

Calitate excelentă a imaginii
O mulțime de opțiuni de conectare
Contra:


Vorbitorii nu sunt buni
Fără reglare înălțime

5.BenQ EL2870U 28 inch 4K Monitor
BenQ EL2870U 28 inch 4K Monitor
Pro:

Suportă o dinamică ridicată
Rezoluție UHD (Ultra High Definition)
Pret bun
Contra:

Nu este suficientă conectivitate
Difuzoarele încorporate ar putea fi mai bune

Leave a Comment