YouTube Music este din nou online dupa intrerupere

Serviciul de streaming platit de la Google a primit lovituri pentru lipsa de functii, dar este, in general, o modalitate fiabila de a va asculta muzica. Cu toate acestea, YouTube Music a suferit o intrerupere majora mai devreme astazi si a afectat majoritatea partilor centrale ale aplicatiei si ale site-ului web.


Compania a recunoscut rapid intreruperea, declarand ca fila Acasa a fost oprita pentru unii utilizatori, dar de atunci a restabilit majoritatea functionalitatii serviciului.
Cand site-ul si aplicatia erau inca nefunctionale, am constatat ca majoritatea utilizatorilor s-au confruntat cu o pierdere aproape totala a gradului de utilizare.

Redarea va continua sa functioneze pentru lista de redare pe care ati ascultat-o ultima data (cu conditia sa aveti una in coada), dar filele Biblioteca si Explorare nu s-ar incarca pentru majoritatea utilizatorilor, in plus fata de fila Acasa rupta si functii precum proiectarea, versurile , si muzica asociata nu au functionat asa cum era de asteptat.


youtube music

De asemenea, compania a recunoscut problema in Comunitatea de ajutor pentru muzica YouTube, marcand problema ca „Cunoscuta” si afirmand ca serviciul a incetat pentru prima data in jurul orei 13:50. PST pe 24 ianuarie.


Acesta a subliniat ca playlisturile pot fi inca accesate de pe site-ul principal YouTube si a confirmat ca echipa YouTube Music lucreaza rapid pentru a-si restaura aplicatia si site-ul.

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro

Leave a Comment