Vreau sa vad casa mea prin satelit

Exista mai multe moduri de a va vizualiza casa prin satelit. O metoda populara este utilizarea unui site web sau a unei aplicatii mobile care ofera imagini prin satelit, cum ar fi Google Earth, Google Maps sau Bing Maps. Aceste servicii va permit sa mariti o anumita locatie si sa vizualizati imagini aeriene de inalta rezolutie ale zonei. O alta optiune este sa utilizati un serviciu precum GeoIQ sau Planet Explorer, care ofera acces la imagini prin satelit din mai multe surse, inclusiv furnizori guvernamentali si privati. In plus, puteti utiliza si un serviciu precum Nearmap, care ofera imagini aeriene de inalta rezolutie, care sunt actualizate la intervale regulate.


Vreau sa vad casa mea prin satelit

Pentru a vizualiza casa ori strada ta pe Google Earth, va trebui sa aveti software-ul Google Earth instalat pe computer sau pe dispozitivul dvs. mobil ori intrati pe browser. Odata ce aveti software-ul, il puteti deschide si naviga la locatia pe care doriti sa o vizualizati.

Iata pasii pentru a vizualiza ceva pe Google Earth:

Deschideti Google Earth (https://earth.google.com/web/) pe computer sau pe dispozitivul dvs. mobil.
Utilizati bara de cautare din partea de sus a ecranului pentru a cauta o anumita locatie sau mariti si deplasati-va pe harta pentru a gasi locatia pe care doriti sa o vizualizati.
Dupa ce ati gasit locatia pe care doriti sa o vizualizati, puteti mari si micsora pentru a obtine o vedere mai apropiata sau mai larga si puteti deplasa pentru a vedea diferite zone ale locatiei.
Pentru a vedea locatia in 3D, puteti selecta butonul „3D” din partea de jos a ecranului si puteti utiliza mouse-ul sau degetul pentru a inclina si roti vizualizarea.
De asemenea, puteti adauga straturi pe harta, cum ar fi cladire 3D, Street View si multe altele, pentru a vedea locatia mai detaliat.
Nota: este posibil ca unele functii sa nu fie disponibile in toate regiunile.


Vreau sa vad casa prin satelit cu google earth

Va puteti vizualiza casa pe harti folosind mai multe servicii de cartografiere online, cum ar fi Google Maps sau Bing Maps.


Iata cum sa va vizualizati casa pe Google Maps:

Accesati Google Maps (maps.google.com) in browserul dvs. web.

Cautati adresa dvs. introducand-o in bara de cautare din partea de sus a paginii si apasand enter.

Dupa ce ati gasit adresa, puteti mari si micsora folosind butoanele „+” si „-” din coltul din dreapta jos al hartii. Acest lucru va va oferi diferite niveluri de detaliu, inclusiv imagini la nivel de strada.


De asemenea, puteti comuta intre diferite vizualizari ale hartii folosind butoanele din coltul din stanga sus al hartii, inclusiv vizualizarea „Satelit”, care va va oferi o vedere aeriana a casei dvs.

Nota: Google Street View, va puteti vedea casa si de la nivelul strazii.


Vreau sa vad casa mea prin satelit

Cum sa vad casa mea prin satelit Bing

In mod similar, va puteti vizualiza casa pe Bing Maps cautand adresa dvs. si marind nivelul de detaliu dorit


Va puteti vizualiza casa pe Bing Maps urmand acesti pasi:

Accesati Bing Maps (www.bing.com/maps) in browserul dvs. web.


Cautati adresa dvs. introducand-o in bara de cautare din partea de sus a paginii si apasand enter.

Dupa ce ati gasit adresa, puteti mari si micsora folosind butoanele „+” si „-” din coltul din dreapta jos al hartii. Acest lucru va va oferi diferite niveluri de detaliu, inclusiv imagini la nivel de strada.

De asemenea, puteti comuta intre diferite vizualizari ale hartii folosind butoanele din coltul din stanga sus al hartii, inclusiv vizualizarea „Satelit”, care va va oferi o vedere aeriana a casei dvs.

De asemenea, puteti accesa vizualizarea „Ochi de pasare”, care va ofera o vedere in unghi de 45 de grade a cladirii si a zonei inconjuratoare.


Nota: In cazul in care nu puteti gasi adresa dvs., puteti incerca si sa cautati adresa dvs. intr-un oras sau cartier din apropiere.

harta bing


Chestie

Atunci cand vrei sa vezi cat mai clar exact cum satelitul a scanat, dai click in partea stanga a hartii pe Straturi pentru a vedea exact caladirile.

google maps

Cum functioneaza satelitul?

Un satelit este un dispozitiv care este trimis pe orbita in jurul Pamantului sau al altui corp ceresc. Poate fi folosit pentru o varietate de scopuri, cum ar fi comunicare, navigare, prognoza meteo si cercetare stiintifica. Satelitii sunt de obicei lansati in spatiu folosind o racheta si apoi plasati pe orbita folosind o varietate de sisteme de propulsie. Odata aflat pe orbita, un satelit isi foloseste sistemele de la bord pentru a comunica cu statiile terestre de pe Pamant, care pot fi folosite pentru a controla satelitul, pentru a descarca date de pe acesta sau pentru a-i trimite comenzi. Satelitul este, de asemenea, echipat cu senzori care pot fi utilizati pentru a colecta date despre Pamant sau despre alte corpuri ceresti. Datele sunt apoi transmise inapoi la statia de la sol pentru analiza.

De ce unele locatii sunt neclare ori blurate pe harti

Unele locatii pot fi neclare pe harti din motive de securitate sau confidentialitate. Aceasta ar putea include locatii sensibile, cum ar fi baze militare, cladiri guvernamentale si resedinte private. In plus, anumite zone pot fi estompate pentru a proteja speciile pe cale de disparitie sau siturile culturale. Estomparea acestor locatii pe harti ajuta la prevenirea accesului neautorizat si la protejarea sigurantei persoanelor si comunitatilor.

Cati sateliti sunt in jurul planetei noastre?

Conform UCS, exista 6.542 de sateliti, dintre care 3.372 de sateliti sunt activi si 3.170 de sateliti sunt inactivi.

Numarul de sateliti Scop
3135 Comunicatii
1030 Observare
385 Dezvoltarea/demonstratia tehnologiei
154 Navigare/pozitionare
22 Stiinta Pamantului
18 Alte scopuri care nu sunt publice pana in acest moment.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu