Volumul audio pe YouTube nu va mai fluctua brusc.

YouTube implementează mai multe funcționalități noi pe site-ul său.
Acum, YouTube are un comutator “Volum stabil” pentru a reduce diferențele bruste de volum între videoclipuri.
Site-ul primește, de asemenea, funcționalități care îi vor ajuta pe utilizatori să găsească conținut, să evite întreruperile și multe altele.
Ești obosit să ajustezi constant volumul pentru că un videoclip este prea tare sau prea încet? Ei bine, YouTube remediază această problemă și implementează mai multe funcționalități începând de azi și în săptămânile următoare. Și nu trebuie să fii abonat la YouTube Premium pentru a beneficia de ele.


YouTube a anunțat că lansează o serie de funcționalități pe platforma de redare video începând de azi. Aceste funcționalități sunt menite să îmbunătățească experiența de vizionare și căutare.

Citeste si:Cât costă Youtube Premium?


Probabil, cea mai remarcabilă funcționalitate adăugată este noul comutator “Volum stabil” în aplicația mobilă. Compania spune că acest comutator va preveni diferențele bruște de volum între videoclipuri. Aflat în Setări suplimentare, comutatorul “Volum stabil” va fi activat implicit.

 Pe lângă comutatorul “Volum stabil”, YouTube adaugă și alte funcționalități menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor. Acestea includ ajutorul în găsirea conținutului relevant și evitarea întreruperilor nedorite. Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a naviga mai ușor și de a se bucura de videoclipuri fără fluctuații bruște de volum care pot fi deranjante. Aceste îmbunătățiri se adresează tuturor utilizatorilor YouTube, indiferent dacă sunt abonați la YouTube Premium sau nu.

 


Via:androidauthority.com

youtube volumeSalut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment