Cat costa youtube premium si care sunt avantajele

YouTube oferă un serviciu de abonament premium numit YouTube Premium (cunoscut anterior ca YouTube Red). Puteți viziona videoclipuri offline, le puteți accesa fără întreruperi și le puteți viziona în timp ce utilizați alte aplicații pe smartphone dacă vă abonați la Premium. În plus, utilizatorii  Premium au acces la emisiunile și filmele originale ale platformei, precum și la alte materiale unice. Fiecare zonă și națiune are un cost lunar diferit pentru YT Premium.


YouTube Premium ofera urmatoarele beneficii:

Videoclipuri fara reclame: vizionati toate videoclipurile YouTube fara reclame.
Vizionare offline: descarcati videoclipuri pentru a le viziona offline pe dispozitivul dvs. mobil.
Redare in fundal: Redati videoclipuri YouTube in fundal in timp ce utilizati alte aplicatii sau cand ecranul este blocat.
Continut exclusiv: accesati seriale si filme originale pe YouTube.
Acces la YouTube Music Premium: obtineti muzica fara anunturi, redare offline si redare in fundal cu YouTube Music.
Abonandu-va la Premium, va puteti bucura de o experienta de vizionare mai buna si mai neintrerupta pe YouTube si puteti accesa continut exclusiv care nu este disponibil pentru non-abonati.

youtube premium


Citeste si: Youtube fara reclame – asculta muzica fara reclame gratuit

Cat costa Youtube Premium ?

Pretul abonamentul YouTube Premium individual – 26 lei / luna;
Costul abonamentul YouTube Premium familie – 39 lei / luna;
Pachetul special al abonamentul YouTube Premium student – 15 lei / luna;


 

Youtube iti ofera gratuit acces la premium timp de o luna pentru a testa, incerca avantajele programului.

Pachetul Youtube iti permite sa intrerupi pachetul premium inainte de a expira, trimitandu-ti o notificare cu 7 zile inainte de incheierea perioadei.


Varianta Premium poate sa fie anulat oricand deoarece nu aveti un contract pentru o perioada.

Descarca Muzica cu Youtube

Pentru a descarca muzica cu functia Premium activa si a putea viziona offline urmeaza pasii de mai jos


Cautati videoclipul favorit.
Atingeti pictograma de descarcare (o sageata in jos).
Videoclipul sau muzica vor fi salvate in stocarea locala a dispozitivului dvs.
Puteti accesa continutul descarcat din sectiunea „Descarcari” din aplicatia YouTube. Retineti ca continutul descarcat este disponibil doar pentru o anumita perioada de timp, de obicei 30 de zile, si poate fi supus anumitor restrictii, cum ar fi imposibilitatea de a reda continutul daca abonamentul dvs. Premium s-a incheiat sau daca v-ati deconectat de la contul dvs. Google.

Ce este redarea in fundal?

Redarea in fundal este o functie care va permite sa redati videoclipuri YouTube in timp ce utilizati alte aplicatii pe dispozitiv sau cand ecranul este blocat. Cu redarea in fundal, videoclipul continua sa fie redat chiar daca comutati la o alta aplicatie sau daca ecranul dispozitivului dvs. se stinge. Aceasta functie este disponibila pentru abonatii Premium.


Cu redarea in fundal, puteti asculta muzica sau viziona videoclipuri pe YouTube in timp ce faceti alte lucruri pe dispozitiv, cum ar fi navigarea pe web, verificarea e-mailului sau utilizarea retelelor sociale. De asemenea, puteti controla redarea utilizand ecranul de blocare al dispozitivului sau centrul de control sau revenind la aplicatia YouTube. Retineti ca redarea in fundal poate consuma mai multa durata de viata a bateriei decat redarea normala si este posibil sa nu fie disponibila pentru toate videoclipurile din cauza restrictiilor de continut.

Cum imi anulez abonamentul?

Pentru a va anula abonamentul YouTube Premium, urmati acesti pasi:


Deschide aplicatia YouTube pe dispozitivul tau mobil.
Atingeti fotografia de profil din coltul din dreapta sus.
YouTube Premium.
Gestioneaza calitatea de membru
Atinge Anuleaza calitatea de membru
Urmati instructiunile pentru a confirma anularea.
Retineti ca anularea abonamentului YT Premium va opri imediat beneficiile de redare in fundal si fara anunturi si veti reveni la o experienta YouTube de baza, sustinuta de anunturi. Daca v-ati abonat la Premium prin App Store sau Google Play, va trebui, de asemenea, sa va gestionati abonamentul prin acele platforme.

Este important sa retineti ca pachetul Premium este un abonament lunar si, daca anulati la jumatatea lunii, veti continua sa aveti acces la beneficiile Premium pana la sfarsitul ciclului actual de facturare

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.roLasă un comentariu