Twitter spune ca utilizatorii vor putea face apel la suspendarea contului

Incepand cu 1 februarie,tilizatorii Twitter vor putea face apel la suspendarea contului si vor fi evaluati in conformitate cu noile criterii de restabilire ale platformei de socializare, a anuntat vineri compania


Conform noilor criterii, care urmeaza achizitiei companiei de catre miliardarul Elon Musk in octombrie, conturile de Twitter vor fi suspendate doar pentru incalcari grave sau in curs si repetate ale politicilor platformei.

Incalcarile severe ale politicii includ implicarea in continut sau activitate ilegala, incitarea sau amenintarea la violenta sau vatamare si implicarea in hartuirea directionata a altor utilizatori, printre altele.


Twitter a spus ca, in viitor, va lua masuri mai putin severe, in comparatie cu suspendarea contului, cum ar fi limitarea acoperirii tweet-urilor care incalca politicile sale sau solicitarea utilizatorilor sa elimine tweet-urile inainte de a continua sa foloseasca contul.

In decembrie, Musk a fost criticat pentru ca a suspendat conturile mai multor jurnalisti din cauza unei controverse privind publicarea datelor publice despre avionul miliardarului. Ulterior a repus conturile.


twitter

sursa:reuters.com

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment