Twitter afiseaza preturile acțiunilor si criptomonedelor in cautari

Twitter a lansat o funcție utilă care vă permite să căutați acțiunile companiei listate și prețurile criptomonedelor.


Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie doar să tastați simbolul dolarului urmat de simbolul ticker relevant, de ex. „$GOOG” sau „$ETH” (minus ghilimele), în bara de căutare și Twitter va afișa prețul curent. Acest lucru funcționează, de asemenea, fără a utiliza simbolul $ în unele cazuri, dar este mai puțin consecvent și nu returnează întotdeauna prețurile stocului sau cripto, așa cum este solicitat.

Cu toate acestea, atunci când funcționează, utilizatorii vor vedea o imagine statică care afișează prețul acțiunilor de astăzi și un grafic fără informații despre axa X sau Y. Deci mult noroc să-ți dai seama. Probabil, este un grafic al prețurilor pentru cel mai recent preț de închidere pentru acel stoc, dar nu este chiar atât de clar.


Dar dacă cineva dorește să afle mai multe detalii despre o acțiune sau o criptomonedă, poate apăsa butonul „Vizualizare pe Robinhood”.

twitterDupă cum a remarcat cercetătorul de aplicații Jane Manchun Wong, sigla de pe imagine indică faptul că Twitter își aprovizionează datele de pe site-ul Tradingview. Compania de social media nu a precizat clar dacă formează vreun fel de parteneriat comercial fie cu Robinhood, fie cu TradingView.

Twitter nu a specificat ce simboluri sunt incluse în listă pentru rezultatele căutării directe a prețului acțiunilor. Compania a adăugat că în săptămânile următoare va rafina experiența utilizatorului și va adăuga o mai bună compatibilitate cu simbolurile. De exemplu, la momentul redactării acestui articol, prețurile acțiunilor de la companii precum Airbnb ($ABNB) și Zoom ($ZM) nu apăreau în căutarea Twitter.

În altă parte, Elon Musk a făcut un sondaj în care a întrebat oamenii dacă ar trebui să demisioneze din funcția de CEO – și 57% dintre utilizatori au votat „Da”. Câteva zile mai târziu, Musk a spus într-un tweet: „Voi demisiona din funcția de CEO de îndată ce voi găsi pe cineva suficient de prost pentru a accepta postul! După aceea, voi rula echipele de software și servere.”


sursa:techcrunch.com

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment