Tunsori par mediu filat cu volum

Stiai ca tunsorile de lungime medie cu breton sunt cele mai usor de coafat?Daca nu, iti spunem noi, pentru ca ele ofera o foarte mare libertate pentru varietatea de experimente noi.


Daca ai ajuns pe aceasta pagina, lasa-ne sa te ghidam noi prin cele mai bune idei de par si breton pana la umeri, aratand ce este la moda, convenabil si irezistibil pentru forma fetei tale.

Vezi mai jos cateva fotografii cu exemple stralucitoare de tunsori par mediu filat cu volum, exact cum iti place tie, sa fie perfect pe gustul si preferintele tale.


Tunsorile unui par cu lungime medie cu breton ar putea fi cel mai usor de coafat, dar ofera totusi multa libertate pentru varietatea de experimente.

Ce tip de coafura si breton poti alege?

Bretonul bine taiat, poate ridica o coafura deoarece atrage foarte mult atentia asupra ochilor dar va si echilibreaza trasaturile, sa nu mai vorbim de tunsorile in straturi, pana la umeri ori loburile sassy care nu au fost si nici nu or sa fie niciodata demodate, pentru ca sunt versatile si se potrivesc perfect cu orice forma a fetei.


Fetele rotunde beneficiaza de orice asimentrie, deoarece creeaza linii, altfel alungand o fata rotunda.

Foloseste un breton asimetric sau unul agitat, cu o despartire laterala si bucle.Incercati sa evitati un breton gros sau tocit, orice asimetrie este binevenita daca cauti o tunsoare pentru o fata patrata.

Tunsorile de lungime medie contribuie la un aspect frumos, o eleganta permanenta, si un efect atragator, la orice eveniment, vedem femei cu parul mediu filat cu volum care atrag privirile precum magnetul, in timp ce tunsorile care se termina la linia barbiei, sunt cu siguranta cele de care trebuie sa te feresti, dar si aici sunt anumite exceptii de regula.


Tunsorile par mediu filat cu volum sunt foarte avantajoase mai ales pentru parul cret deoarece creeaza un volum minunat si nu iti incarca pletele, astfel buclele parului tau isi mentin forma ideal.Daca parul ta este drept, atunci iti recomandam urmatoareele:adaugarea de cateva straturi – varfurile taiate pot aranja parul pentru astfel de tunsoare si o sa ai o freza superba.

Tunsori par mediu filat cu volum

tunsori par mediu filat cu volumtunsori par mediu filat cu volum


Tunsori par mediu filat cu volum

Ce tunsori ofera mai mult volum?


Daca si tu ai parul subtire sau fin si fara volum atunci la fel ca si restul, duci o mare lupta.Multe dintre acestea se pot reduce printr-o simpla tunsoare.Nu intotdeauna produsele sunt calea cea mai buna, uneori o tunsoare mai scurta este tot ce ai nevoie.Tunsorile pentru volum nu sunt chiar de duzina.Exita o multime de tunsori diferite pe care le poti incerca atunci cand liftingul este nr. 1 in mintea ta.

Blunt Bog – perfect pentru fetele cu par texturat


Long Shag – taieturi de sugar pentru tunsori voluminoase

Bob stivuit

Bob inclinat cu straturi

Pixie Cut – pentru fetele cu fata mai lunga


Ce tip de coafura sa aleg?

Alege intotdeauna o coafura perfect pentru fata ta, dar cel mai important, alege o tunsoare care te face pe tine sa te simti bine si care iti place

Ce tunsori ofera mai mult volum?

Tunsorile care ofera cel mai mult volum sunt: Bob Stivuit Bob Inclinat cu straturi Pixie Cut Long Shag Blunt Bog


 

Images Source:ro.pinterest.com

 

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment