Recuperare date telefon – Ghid 2022

Recuperare date telefon pare sa fie un proces destul de greu daca telefonul tau nu este functional.


Sa presupunem ca ti-ai scapat smartphonul iar cand l-ai ridicat ai vazut ca ecranul de afisare este crapat.Daca telefonul tau cu Android este stricat sau “MORT” din toate punctele de vedere atunci cu siguranta vrei sa iti recuperezi toate datele din el.Daca telefonul tau a fost conectat la o adresa de email de la Google, atunci acest proces este simplu deoarece odata conectat noul telefon la adresa de email respectiva, iti descarca tot ce ai avut pe celalalt telefon fara sa mai trebuiasca sa faci tu ceva.Daca nu ai inca o adresa de email, urmeaza acest tutorial despre cum faci o adresa de email.

Cu acest lucru, iti restaureaza aplicatiile, setarile si contactele, dar nu sti pozele, doar daca au fost salvate si in cloud.Dar, stai, nu iti face probleme, noi te ajutam sa iti restabilesti toate amintirile pretioase cum ar fi fotografiile, videoclipurile si tot ce mai aveai salvat prin telefon.


Recuperare date telefon defect

Fotografiile, videoclipurile si documentele si mesajele text sunt stocate intotdeauna in cardul intern al dispozitivului si nu pot fi scoase sau utilizate pe alte dispozitive.Atfel, atunci cand telefonul tau este stricat fara backup si nu poti gasi o modalitate eficienta de a extrage sau a restabili datele de pe acel dispozitiv, s-ar putea sa le pierzi definitiv.


Cu toate ca si acestea se pot recupera daca cerem ajutorul diferitelor aplicatii terte care pot prelua cu usurinta datele sterse de pe telefonul mobil stricat.

Daca nu puteti sa recuperati datele si telefonul este defect total, adica aveti ecranul negru, exista un soft pe nume Broken Android Data Recovery care poate salva datele de pe telefonul tau.

Cu toate acestea, există o veste bună că puteți cere ajutor de la o aplicație terță parte pentru a prelua cu ușurință datele șterse de pe telefonul mobil Android stricat. Mai ales când nu puteți accesa sistemul Android sau nu puteți întâlni un ecran negru/mort, acest software Broken Android Data Recovery poate salva datele de pe telefonul spart.


recuperate date telefon


Caracteristici cheie ale broken Android data recovery:

– Extrageți datele existente, cum ar fi contacte, SMS-uri, jurnale de apeluri, fotografii, muzică, WhatsApp, videoclipuri etc. de pe telefonul deteriorat intern și card SD;

– Remediați problemele sistemului Android și readuceți dispozitivul la starea normală, cum ar fi atacul de viruși, ecranul negru, prăbușirea sistemului, telefonul înghețat, înecarea telefonului, parola uitată etc.

Acum, faceți clic pe pictograma de mai jos pentru a obține software-ul puternic și urmați pașii de mai jos pentru a începe procesul.

descarcaLista aplicatii recuperare date telefon defect, stricat, spart, ecran negru:

EaseUS MobiSaver – se pot recupera mesajele si fisierele
PhonePaw Android Data recovery  – speciala pentru poze si video
DiskDigger  – recupereaza toate datele
MobiKin Doctor – recupereaza foto, video dar si mesajele sterse
Dumpster  – foto video
Android Data Recovery Pro – foto video dar functioneaza doar pentru ANDROID
Pandora Recovery  – special pentru telefoanele cu windows si android
iCareData Recovery  – un soft foarte bun, recupereaza date de pe telefoane cu orice sistem de operare dar si pe calculator/tableta.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment