TOP cel mai bun sistem audio pentru PC in 2021

Cele mai bune difuzoare de computer 2021: cele mai bune sisteme audio pentru PC-ul dvs.
Deși un argument poate fi făcut pentru cele mai bune căști de jocuri, care vin cu propriul set de beneficii, nu faci urechile nici o favoare prin purtarea lor pentru prea mult timp. Difuzoarele de computer pot oferi aproape același nivel de experiență captivantă, permițând în același timp organelor auditive să respire puțin.


Desigur, nu te duce doar afară și a lua primul veți găsi că este în bugetul dumneavoastră. În timp ce produsele de calitate mai mică va oferi audio acceptabil, este doar cele mai bune difuzoare de calculator care pot oferi într-adevăr acest nivel de imersiune necesare pentru a aduce aceste jocuri, filme, și muzică la viață. Prin urmare, trebuie să luați în considerare calitatea sunetului, scena sonoră, imaginile de sunet și seturile de caracteristici atunci când alegeți, mai ales dacă intenționați să îl utilizați pentru jocuri și consumul media.

Ridicați-vă viața digitală făcând o investiție solidă. Cele mai bune difuzoare de computer pot părea secundare pentru a obține cea mai bună placă grafică sau cele mai bune monitoare, acestea sunt la fel de integrantă pentru configurarea PC-ul, dacă doriți să obțineți cele mai multe din experiența dumneavoastră. Aici sunt alegerile noastre de top.


Cele mai bun sistem audio pc

Audioengine A2+ - sistem audio pc
Logitech Z407 Bluetooth Computer Speakers
Logitech G560
Razer Nommo Pro
Harman Kardon Soundsticks III


1. Audioengine A2+ – sistem audio pc
Audioengine A2+Lucrurile mari vin în pachete mici
Specificatii
Greutate: 1.6kg stânga, 1.4kg dreaptaSize: 6in x 4in x 5.25inDrivers: 2.75-inch Kevlar woofers, 3/4-inch matase dome tweetersSupported Connectivity: Wireless with Audioengine’s W3 adapterAudio Inputs: USB, RCA, 3.5mm stereo mini-jackOutputs: RCA
MOTIVE PENTRU A CUMPARA
+Convertor digital-audio încorporat
+Audio necomprimat prin USB
MOTIVE PENTRU A EVITA
-Fără subwoofer inclus
În timp ce Audioengine A2 + a ajuns pe scena patru ani în urmă, acestea sunt încă conceput printre cele mai bune difuzoare de calculator de pe piață. Aceste difuzoare cu aspect slick va funcționa cu portul USB al PC-ului pentru audio necomprimat și calitatea uimitoare a sunetului cu DAC-ul său încorporat. Audioengine A2 + vine sans subwoofer. Cu toate acestea, dacă într-adevăr nevoie de faptul că bas profund pentru rumble suplimentare, asta e greu un spărgător de afacere: mai ales pentru că există o ieșire RCA, deci este simplu pentru a conecta un woofer extern, care Audioengine vinde, de asemenea, separat.

2. Logitech Z407 Bluetooth Computer Speakers – sistem audio pc
Logitech Z407 Bluetooth Computer Speakers
Specificatii
Greutate: 389g (sateliți), 2,450g (sub)Dimensiune: 7.87 x 3.70 x 3.35 in (sateliți), 9.45 x 9.21 x 7.09 în (sub)Drivere: 7-inch woofer, Drivere full-range de 2,5 inchi Conectivitate suport: Intrări BluetoothAudio: 1 x micro USB, 1 x 3,5 mm jackOutputs: Ieșire subwoofer
MOTIVE PENTRU A CUMPARA
+Sunet impresionant cu sub rumbling
+Design elegant, versatil și compact
MOTIVE PENTRU A EVITA
-Control wireless confuz la început
Logitech Z407 oferă o mare valoare într-un pachet accesibil și atrăgătoare. Aceste difuzoare minimaliste, în formă de capsulă, oferă o calitate excelentă a sunetului și un volum decent, oferind în același timp conectivitate wireless, două opțiuni fizice de intrare și un design versatil. Acest subwoofer este surprinzător de puternic pentru dimensiunea sa, de asemenea, producătoare de o cantitate bună de rumble pentru acele momente intense de joc și film. În cele din urmă, că controlul fără fir, în timp ce confuz la început, este un plus puturos, care adaugă comoditate la utilizarea sa. Dacă credeți că difuzoarele computerului devin învechite, acestea se vor schimba cu siguranță mintea ta.
3. Logitech G560
Logitech G560Specificatii
Greutate: 1.79kg stânga, 1.79kg dreapta, 5.5kg subSize (Sateliți): 5.8 x 6.5 x 4.6 inchSize (Sub): 15.9 x 10 x 8.1 inchDrivers: 6.5-inch subwoofer, 2-inch tweetersSuportat Conectivitate: USB, 3.5mm, BluetoothAudio Intrări: USB, 3.5mm stereo mini-jackOutputs: Headphone
MOTIVE PENTRU A CUMPARA
+ Iluminat RGB strălucitor
+ Tehnologia surround DTS
MOTIVE PENTRU A EVITA
– Scump
Când vine vorba de accesorii de calculator, Logitech este un nume de uz casnic. Cu toate acestea, G560 ia priceperea companiei vorbitor până la un nivel. Acestea sunt primele boxe de calculator Logitech create special pentru jocuri, iar munca grea a producătorului a plătit mai mult decât. Boxele Logitech G560 sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai bune difuzoare de calculator pentru jocuri. Nu numai că au iluminare RGB – o necesitate pentru perifericele de gaming în 2021 – dar prin software-ul Logitech, iluminarea multicoloră se poate adapta la orice tip de conținut pe care îl consumi pentru o experiență mai strălucitoare, ca să nu mai vorbim de fascinantă.
4. Razer Nommo Pro – sistem audio pc
sistem audio pc
Difuzoarele de gaming de ultimă oră
Specificatii
Greutate: 27.6 lbsDrivers: Down-ardere woofer, 0.8-inch tweeters cupola de mătase, 3-inch full range driversSupported Connectivity: Bluetooth 4.2Audio Intrări: USB, Bluetooth 4.2, 3.5mm stereo mini-jackOutputs: 3.5mm
MOTIVE PENTRU A CUMPARA
+Calitate fantastică a sunetului
+Razer Chroma
MOTIVE PENTRU A EVITA
-Taxa Razer
Razer Nommo Pro poate avea un nume amuzant și un aspect unic funky, dar nu fac nici o greșeală, acestea sunt un set de calitate de difuzoare care trebuie să fie luate foarte în serios, și nu numai din cauza prețului său voinic. Încercați să combată nevoia de a rula în direcția opusă a faptului că eticheta de preț 500 dolari, Razer Nommo Pro are o mulțime de a oferi și este cu siguranta o investiție de sunet. Există subwoofer tunete jos-ardere care vă va sufla departe, și apoi nu e razer Chroma caracteristică, ceea ce face aceste difuzoare arata la fel de mare ca acestea suna. Există cu siguranță mai mult preț rezonabil difuzoare de calculator acolo, dar cu acest nivel de calitate, Razer Nommo Pro este în valoare de costul de intrare.
5. Harman Kardon Soundsticks III
Sunet excelent într-un pachet răcoros, plăcut din punct de vedere estetic
Specificatii
Greutate: 2.04kgSize: 10in x 2x sateliți; 10.8in x 9in subwooferDrivers: patru 1-inch full range traductoareSuportat Conectivitate: noneAudio Intrări: 3.5mm jackOutputs: nici unul
Sigur, Harmon Kardon Soundsticks III poate arata ca o floare de meduze. Aceste difuzoare de calculator translucid arata mai mult ca o instalație de artă modernă protestând creșterea temperaturilor oceanului, dar veți aprecia-le odată ce ați lovit acel buton de alimentare. Acestea sunt cu siguranță un sistem excelent de difuzoare care aparțin pe lista noastră cele mai bune difuzoare de calculator. Acest difuzor și sub combo caracteristici în plină expansiune bas, datorită woofer sale, precum și maxime detaliate. În cele din urmă, veți obține acest sunet uimitor la un preț bun, făcându-l ideal pentru fanii muzicii cu un buget mid-range.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment